20% korting én gratis toegang tot F1 TV Pro: zo pak je de beste deal bij Viaplay

Beste deal viaplay
© Canva / Viaplay

Je hebt momenteel de mogelijkheid om 20% korting te krijgen op Viaplay. Daarnaast krijg je nu ook gratis toegang tot F1 TV Pro met een Viaplay-abonnement.

Je hebt in februari de kans om stevig te besparen op een Viaplay-abonnement. Als kers op de taart krijg je met een abonnement ook gratis toegang tot F1 TV Pro.

Krijg nu 20% korting op je Viaplay-abonnement en ontvang gratis toegang tot F1 TV Pro

20% korting op Viaplay

Het is deze maand mogelijk om een Viaplay-abonnement af te sluiten zonder de bank te breken. Je krijgt namelijk 20% korting als je kiest voor een jaarabonnement. Als je gebruik maakt van deze deal, betaal je slechts maandelijks 12,79 euro i.p.v. 15,99 euro.

Claim je korting nu bij Viaplay

Je kijkt met een Viaplay-abonnement live naar Formule 1, voetbal (Premier League en Bundesliga), alle wedstrijden van PDC Darts en meer. Daarnaast kan je ook films, series en exclusieve sportdocumentaires bekijken.

Gratis toegang tot F1 TV Pro

Als je nu een abonnement neemt op Viaplay, krijg je gedurende het hele jaar gratis toegang tot F1 TV Pro.

Het maakt niet uit of je kiest voor een jaarabonnement of een maandabonnement. Je bent zeker van je toegang tot F1 TV Pro zolang je abonnement loopt. Weet wel dat een jaarabonnement 20% voordeliger is.

Ontvang gratis toegang tot F1TV Pro bij het afsluiten van een Viaplay jaarabonnement en krijg 20% korting

Het is aangeraden niet te lang te wachten, want je krijgt enkel in 2024 toegang tot F1 TV Pro. Hoe langer je wacht, hoe minder lang je kan genieten van de extra functies zoals je camerastandpunt en teamradio zelf kiezen.

Deal komt als geroepen

Deze deal komt op het perfecte moment, want zowel de Bundesliga als de Premier League zijn momenteel in volle gang en buitengewoon spannend. Bovendien is op 1 februari de Premier League Darts van start gegaan, waarbij je elke donderdag live dartwedstrijden kunt kijken.

Hoewel het Formule 1-seizoen misschien nog niet begonnen is, is het verstandig om nu al van de deal te profiteren. Op deze manier ben je er zeker van dat je niet op het laatste moment in de problemen komt. Met een jaarabonnement ben je gegarandeerd van de mogelijkheid om alle races te kunnen bekijken.

Ga nu naar Viaplay

Let op: je kan enkel gebruik maken van deze deal via Viaplay zelf, en dus niet via externe providers.


Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,79 euro per maand bij een jaarabonnement. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.