Bekijk nu ‘DuckTales’ op Disney Plus

Bekijk nu DuckTales op Disney+
Image: ©Disney

Met de terugkeer van de geliefde animatieserie DuckTales voegt Disney Plus een waardevolle titel toe aan zijn collectie. Deze nieuwe versie van de klassieke serie uit de jaren ’80 brengt een verfrissende dosis avontuur, humor en nostalgie met zich mee en is een absolute aanrader voor zowel jonge kijkers als volwassen fans.

DuckTales vol met spannende avonturen

DuckTales volgt de spannende avonturen van de bekende eendenclan, waaronder de iconische oom Dagobert Duck, zijn ondeugende neefjes Kwik, Kwek en Kwak, en een kleurrijke cast van personages zoals oom Donald Duck, Lizzy, Turbo McKwek en vele anderen. Samen gaan ze op opwindende expedities over de hele wereld, op zoek naar schatten, mysteries en verborgen geheimen.

Wat DuckTales zo geliefd maakt, is de perfecte mix van humor, avontuur en de ontwikkeling van personages. Elke aflevering neemt de kijkers mee op een meeslepende reis vol boeiende verhalen en uitdagende situaties, terwijl ze tegelijkertijd waardevolle lessen leren over vriendschap, doorzettingsvermogen en familiebanden.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Nostalgisch pareltje

De serie slaagt erin om het nostalgische element van de originele DuckTales te behouden, maar geeft tegelijkertijd een eigentijdse draai aan de personages en verhalen. Door de geliefde personages uit onze jeugd opnieuw te ontdekken, nu met moderne animatie en frisse stemacteurs, ontstaat er een onvergetelijke kijkervaring die zowel de oudere generatie als nieuwe fans zal aanspreken.

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

DuckTales is niet alleen een traktatie voor degenen die zijn opgegroeid met de originele serie, maar ook een uitnodiging voor een nieuwe generatie om de opwindende wereld van Duckburg te verkennen. Het is een serie die jong en oud samenbrengt en een gedeelde nostalgie opwekt die onvergetelijke herinneringen oproept.

Originele serie ook volledig beschikbaar op Disney Plus

En voor de echte liefhebbers is er nog meer goed nieuws: de originele serie is ook volledig beschikbaar op Disney Plus. Dus haal die nostalgische gevoelens naar boven en maak je klaar om opnieuw ondergedompeld te worden in de avonturen van oom Dagobert en zijn ondeugende neefjes met DuckTales op Disney Plus. Deze animatieserie zorgt niet alleen voor een glimlach op je gezicht, maar brengt ook de warmte van je jeugdherinneringen terug. Ontdek opnieuw de magie van Duckburg en laat je meeslepen door de spannende en hartverwarmende avonturen van deze iconische eendenfamilie.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.