Bioscoopfilm ‘Death on the Nile’ vanaf 30 maart op Disney Plus

death on the nile, disney plus, disney+

De Disney-film ‘Death on the Nile’ is vanaf woensdag 30 maart te zien op Disney Plus in Nederland. De film is een dag eerder in de Verenigde Staten op zowel Hulu als HBO Max te zien. Dit heeft Disney bekendgemaakt. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Death on the Nile’, een film van 20th Century Studios, ging op 9 februari in première in de Nederlandse bioscopen.

Verhaal

Hercule Poirots Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar, als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden.

Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.

‘Death on the Nile’ is vanaf woensdag 30 maart te zien op Disney Plus.

Klik hier voor het volledige aanbod van Disney Plus. Klik hier voor de beste films, series en documentaires op de streamingservice van de huismuis en klik hier voor de agenda van alle nieuw aangekondigde films en series.