Chip ’n Dale

  chip-n-dale-rescue-rangers, knabbel en babbel, disney plus

  ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’ wordt een mix van live-action en animatie en is gebaseerd op de serie die in 1989 in première ging op Disney Channel. De serie volgt Chip en Dale, die samen met hun vrienden Gadget Hackwrench, Monterey Jack en Zipper een detectivebureau beginnen: Rescue Rangers. De kleine rechercheurs houden zich bezig met het oplossen van misdrijven.

  ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers’ zal geregisseerd worden door Akiva Schaffer, die eerder ‘Hot Rod’ en ‘Popstar: Never Stop Never Stopping’ maakte, samen met Andy Samberg en Jorma Tacoma. De film zal geproduceerd worden door David Hoberman en Todd Lieberman, die eerder ‘The Muppets’ en de live-action versie van ‘Beauty and the Beast’ voor hun rekening namen. ‘Chip ‘n Dale: Rescue Rangers is geschreven door het ‘How I Met Your Mother’-duo Dan Gregor en Doug Mand.

  Over het plot is nog niks bekend, behalve dat het geen oorsprongsverhaal of detectiveverhaal wordt.

  Titel: Chip ’n Dale
  Type: Film (live-action/animatie)
  Genre: Komedie / Familie
  Release: Onbekend
  IMDb:
  Kijk op Disney Plus:

  Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus om direct van ‘Kitbull ‘ te kunnen genieten. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

  Als er een trailer beschikbaar is, zal hij hier worden getoond.