Disney-fans woedend: geen Frozen 2 bij lancering Disney Plus in Europa

Frozen-2-disney-plus-2

Disney Plus is vandaag in Europa gelanceerd, maar vele in quarantaine zittende Disney-fans fans uit verschillende laden zijn woedend en diep teleurgesteld nadat zij er achter kwamen dat Frozen 2 niet op de service te vinden is. 

Europa

Waar wij Nederlanders, samen met Amerika, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland, al sinds november vorig jaar kunnen genieten van Disney Plus, heeft de rest van Europa maanden geduld moeten hebben. Vandaag is het dan eindelijk zo ver. Disney Plus is vandaag gelanceerd in Engeland, Ierland, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland. Enkele dagen geleden werd besloten dat de lancering in Frankrijk vanwege het coronavirus is uitgeteld tot 7 april.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Teleurstelling

De frustraties en diepe teleurstelling liepen na de lancering echter al snel en hoog op, toen abonnees er achter kwamen dat de kaskraker Frozen 2 niet op Disney Plus in hun land te zien was. Sterker nog, zij moeten er nog maanden op wachten. Fans uit onder andere Engeland, Spanje en Duitsland schreeuwen moord en brand op social media (zie onder). “Waarom is Frozen 2 niet op Disney Plus? De harten van mijn dochters zijn gebroken. Regel het alsjeblieft!”, schrijft een vader op Twitter.

In Engeland en Ierland zal Frozen 2 pas op 17 juli verschijnen, in Spanje op 10 juli en in Duitsland op 24 juli.

Nederland

Wij Nederlanders boffen dus weer behoorlijk, want Frozen 2 is in Nederland sinds 17 maart te zien op Disney Plus. Klik hier om Disney Plus 7 dagen GRATIS te proberen (en dus Frozen 2 direct en helemaal gratis te kijken!). Ben je al geabonneerd? Klik dan hier om Frozen 2 direct te streamen!

Zie hieronder een greep uit de Tweets van zeer teleurgestelde en woedende Disney-fans.

https://twitter.com/zilmachinet/status/1242356166476419078