Dramaserie ‘Pam & Tommy’ nu te zien op Disney Plus

pam en tommy, disney plus, disney+

De gloednieuwe ‘Pam & Tommy’ is nu te zien op Disney Plus. Er wordt veel gesproken over de dramaserie, die op IMDb een 7,6 scoort uit meer dan 4000 reviews. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Pam en Tommy’ zoemt in op de tumultueuze relatie tussen Baywatch-ster Pamela Anderson (Lily James / ‘Yesterday’) en drummer Tommy Lee (Sebastian Stan / ‘The Falcon and the Winter Soldier’), medeoprichter van de rockband Mötley Crüe. Het stel trouwde 96 uur na elkaar ontmoet te hebben.

Sekstape

Pamela Anderson en Tommy Lee werden vooral bekend nadat een sekstape die zij tijdens hun huwelijksreis maakte in 1995 werd gestolen uit het huis van het toenmalige koppel. De video werd hetzelfde jaar online gezet en een rechtszaak volgde. Er werd uiteindelijk een schikking getroffen in de zaak. Het was de eerste sekstape van een celebrity koppel die viraal ging en de headlines van alle kranten haalde.

Seth Rogen (‘Pineapple Express’ en ‘This is the end’), die de serie ook produceerde met Point Gray-partner Evan Goldberg, is zelf ook te zien in ‘Pam en Tommy’. Hij speelt Rand Gauthier, de man die de sekstape ontvreemde. Nick Offerman (‘Parks’ en ‘Recreation) is Uncle Miltie, die Gauthier hielp met het distribueren van de video.

Afleveringen

‘Pam en Tommy’ bestaat uit acht afleveringen en is geregisseerd door Craig Gillespie en geschreven door Rob Siegel en DV DeVincentis. De eerste drie episodes zijn vanaf woensdag 2 februari te zien op Disney Plus. Elke woensdag zal er een nieuwe aflevering van de serie op de streamingdienst verschijnen.

Uitzendschema ‘Pam en Tommy’ op Disney Plus

Aflevering 1,2 en 3 op 2 februari 2022
Aflevering 4 op 9 februari
Aflevering 5 op 16 februari 
Aflevering 6 op 23 februari 
Aflevering 7 op 2 maart
Aflevering 8 op 9 maart.

Zie hieronder de trailer van ‘Pam en Tommy’