Hoe kun je SkyShowtime gratis kijken in Nederland in 2023?

SkyShowtime gratis kijken in Nederland
Image: ⓒ SkyShowtime

Hoe kun je SkyShowtime gratis kijken in Nederland in 2022? SkyShowtime is op 25 oktober 2022 gelanceerd in Nederland. Op deze nieuwe streamingdienst kijk je de beste films en series van de grootste studio’s als DreamWorks, Paramount Pictures en Universal Pictures. Met een groot en kwalitatief aanbod gaan zij de strijd aan met de vele andere streamingdiensten als Amazon Prime, Disney Plus, HBO Max, Netflix en Viaplay. Wil je gratis kijken naar SkyShowtime in Nederland? Lees dan dit artikel zodat je weet wat de mogelijkheden zijn.

Zoek je een manier om SkyShowtime gratis te kijken in Nederland? Of wil je de streamingdienst gewoon even uitproberen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij leggen je in dit artikel namelijk stap voor stap uit hoe je gratis naar SkyShowTime kijkt.

SkyShowtime is een nieuwe streamingdienst van het Amerikaanse Comcast Corporation en Paramount Global. SkyShowtime brengt het beste entertainment van de grootste studio’s en verhalenvertellers samen. Enkele bekende namen die verbonden zijn aan SkyShowTime zijn Universal, Dreamworks, Nickelodeon, Paramount en meer. SkyShowTime is vanaf 25 oktober 2022 ook beschikbaar in Nederland.

Enkele bekende titels die je op SkyShowTime kan vinden zijn: “Yellowstone”, “Star Trek: Strange New Worlds”, “The Yellowjackets” en indrukwekkende filmseries zoals “Indiana Jones” en “How to Train Your Dragon”.

Kortom: genoeg om te streamen! Met een abonnement kan je dus onbeperkt kijken naar alle content op het platform. Wil je SkyShowtime liever eerst proberen? Klik dan hier en sluit een maandabonnement af.

Kijk gratis naar SkyShowtime in Nederland

Het is jammer genoeg niet mogelijk om SkyShowtime volledig gratis uit te proberen, maar je krijgt bij het nemen van een jaarabonnement wél maar liefst 4 maanden gratis. Zo kijk je dus toch nog soort van gratis naar SkyShowtime. Hoe je dit doet lees je hieronder stap voor stap verder.

  • Lees ook: Zo pak je korting op SkyShowtime

Stap 1: ga naar de website van SkyShowtime

Klik op deze link om naar de website van SkyShowtime te gaan. Vanaf deze pagina klik je op de paarse knop Ga aan de slag.

Stap 2: kies een abonnementstype

SkyShowtime heeft twee verschillende abonnementssoorten: het maandelijks opzegbare abonnement en het jaarlijkse abonnement. Het jaarabonnement bespaart je 33% op jaarbasis.

Selecteer het Jaarabonnement en klikt op Meld je nu aan onder het abonnement dat je wil afsluiten.

Stap 3: vul je persoonlijke gegevens in

In deze stap ga je jouw account aanmaken. Vul hier je voornaam, achternaam, e-mailadres in en kies een veilig wachtwoord. Let op: gebruik uit veiligheidsoverwegingen nooit eenzelfde wachtwoord op verschillende platformen.

Stap 4: kies een betaalmethode

In de laatste stap hoef je alleen nog maar een betaalmethode te kiezen. SkyShowtime biedt in Nederland 3 verschillende betaalopties: iDeal, creditcard en PayPal. Selecteer hier de betaalmethode van jouw voorkeur en volg het betaalproces.

Gefeliciteerd, je hebt nu een abonnement op SkyShowtime, met 4 gratis maanden, en je kan nu meteen beginnen met het streamen van je favoriete series en films.

Kun je een gratis proefperiode afsluiten bij SkyShowtime?

Ja, bij Skyshowtime kun je 7 dagen lang gratis kijken naar de beste films en series voordat je moet gaan betalen voor de dienst. Dit is wel enkel mogelijk als je via de SkyShowtime app op een mobiel apparaat een abonnement afsluit. Je kunt alleen dan helaas geen gebruik maken van de levenslange korting van 50%.

Start je SkyShowTime proefperiode hier

Wil je meer weten over de nieuwe streamingdienst SkyShowtime? Lees dan dit artikel waarin je alles te weten komt over SkyShowtime.