Miley Cyrus special Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) vanaf 10 maart exclusief op Disney Plus

Miley Cyrus special Endless Summer Vacation (Backyard sessions) op Disney Plus
Image: ⓒ Disney Plus

Miley Cyrus special Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) is vanaf 10 maart exclusief te zien op streamingdienst Disney Plus. 

Miley Cyrus keert terug naar Disney Plus

Miley Cyrus keert officieel terug naar Disney Plus met de special Endless Summer Vacation (Backyard Sessions). Miley Cyrus verkreeg in 2006 internationale bekendheid met haar rol als Hannah Montana in de gelijknamige serie op Disney Channel. Omdat ze in de serie een popster speelde, werd ze daadwerkelijk bekend als zangeres en kreeg haar zangcarrière de doorbraak die ze nodig had. De special is een muzikaal evenement met een blik op het aankomende achtste studioalbum van Miley Cyrus, Endless Summer Vacation (Backyard Sessions).

Miley Cyrus special Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)

Disney Plus viert het langverwachte achtste studioalbum van Miley Cyrus met een origineel speciaal evenement genaamd ‘Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)’. In deze muziekgerichte special, waarin muziek van het nieuwe album te horen zal zijn, fungeert Miley Cyrus als uitvoerend producent. Een van de nummers die te horen zal zijn, is ‘Flowers’, dat sinds het debuut zes weken op rij op nummer 1 stond in de Hot 100 chart van Billboard. Daarnaast zijn er nog zeven extra nummers van het album, een van haar hitklassiekers en een speciaal optreden met Rufus Wainwright te horen. De optredens van de wereldwijde superster worden afgewisseld met exclusieve interviews in het beroemde huis van Frank Sinatra in Los Angeles en waar Miley Cyrus de beroemde officiële videoclip voor ‘Flowers’ opnam.

Miley Cyrus de Backyard Sessions

De ‘Backyard Sessions’ zijn een serie die Miley Cyrus in 2012 begon voor haar fans, waarbij ze met haar band optreedt in een intieme buitenomgeving. Kijkers waren al snel gecharmeerd van de ervaring en de ‘Backyard Sessions’ werden al snel een toonaangevende serie. ‘Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)’ is de voortzetting van deze serie. Miley Cyrus treedt ook op als uitvoerend producent van deze special, die de deur opent voor publiek over de hele wereld en inzicht geeft in haar nieuwe album en wie ze vandaag de dag is.

De special is geproduceerd door RadicalMedia, Miley Cyrus, HopeTown Entertainment, Crush Management en Columbia Records. Jacob Bixenman en Brendan Walter zijn regisseurs en Marcell Rév is director of photography.

Bekijk hieronder de trailer van de Miley Cyrus special.

 

Stream Miley Cyrus special Endless Summer Vacation (Backyard Sessions) vanaf 10 maart 2023 om 19:00 uur exclusief op Disney Plus.

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.