Nieuwe afleveringen Star Originals komen wekelijks op Disney Plus

disney plus star-1

Van de eerder aangekondigde Star Originals op Disney Plus zullen op de lanceerdatum alleen de eerste twee afleveringen van de series te zien zijn. Dit laat Disney desgevraagd aan Disneyplusser weten. 

Het gaat om de series ‘The Big Sky’, ‘Love, Victor’, ‘Solar Opposites’ en ‘Helstrom’. Van deze vier titels zijn op 23 februari twee afleveringen te zien. Vervolgens zal er wekelijks op de vrijdagen, zoals je gewend bent, een nieuwe episode verschijnen.

Disney heeft inmiddels nieuwe trailers van de Star-originals ‘The Big Sky’, ‘Love, Victor’ en ‘Solar Opposites’ online gezet. Je kan deze hieronder bekijken.

‘The Big Sky’ (ABC / 2020)

In de ABC-serie ‘The Big Sky’ werkt privédetective Cassie Dewell samen met ex-agent Jenny Hoyt. Ze zijn op zoek naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Wanneer ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

De eerste twee afleveringen van ‘The Big Sky’ zijn vanaf 23 februari te zien via Star op Disney Plus. Het is nog niet officieel bevestigd dat er een 2e seizoen van de serie komt.

‘Love, Victor’ (Hulu / 2020)

De serie is geïnspireerd op de originele film ‘Love, Simon’ uit 2018 en volgt Victor, een nieuwe student aan de Creekwood High School op zijn eigen reis van zelfontdekking. Thuis dient hij uitdagingen aan te gaan, hij moet zich aanpassen aan een nieuwe stad en hij worstelt met zijn seksuele geaardheid. Als hij ook op school tegen moeilijkheden aanloopt, zoekt hij hulp bij Simon.

De eerste twee afleveringen van ‘Love, Victor’ zijn vanaf 23 februari te zien via Star op Disney Plus.

In de week van de première was ‘Love, Victor’ de meest gestreamde en meest gebingde romantische dramaserie op Hulu.

Seizoen 2 van ‘Love Victor’ is sinds november 2020 in productie en wordt dit jaar verwacht. Er is nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt.

‘Solar Opposites’ (Hulu, 2020)

‘Solar Opposites’ draait om een familie van buitenaardse wezens: Korvo, Terry en hun kindreplica’s Yumyulack en Jesse, van de planeet Shlorp. Ze storten neer op aarde en moeten hun toevlucht nemen in Midden-Amerika. Ze zijn het er alleen niet over eens of dit nou verschrikkelijk of juist geweldig is.

De eerste twee afleveringen van ‘Solar Opposites’ zijn vanaf 23 februari te zien via Star op Disney Plus.

Seizoen 2 gaat op 26 maart van start op Hulu. Het is de verwachting dat seizoen 2 ook snel op Star te zien zal zijn. Een 3e seizoen is inmiddels ook al aangekondigd.

‘Helstrom’ (Hulu / 2020)

Daimon en Ana Helstrom zijn de zoon en dochter van een mysterieuze en krachtige seriemoordenaar. De broer en zus hebben een gecompliceerde dynamiek bij het opsporen van de terroriserende, allerslechtste mensen – elk met hun eigen houding en vaardigheden.

De eerste twee afleveringen van ‘Helstrom’ zijn vanaf 23 februari te zien via Star op Disney Plus. De serie is niet verlengd en er zal dus geen 2e seizoen komen.