SkyShowtime aanbiedingen: Zo pak je de grootste korting op SkyShowtime in 2023

SkyShowtime opzeggen

Zoek je SkyShowtime aanbiedingen? Wil jij alle films, series, documentaires en andere content van SkyShowtime streamen met korting? In dit artikel vind je de beste SkyShowtime aanbiedingen.

SkyShowitme heeft in Nederland een enorm aanbod van topfilms en -series van allerlei diensten en platformen die je wel wilt zien. Denk aan fantastische films zoals de Indiana Jones en How To Train Your Dragon-films, maar ook aan populaire series zoals Yellowstone en Star Trek: Strange New Worlds. Daarnaast worden er ook nog elke week nieuwe films en series toegevoegd, dus je bent verzekerd van veel streamplezier.

Met deze SkyShowtime aanbieding pak je de grootste korting

Heb je jouw keuze gemaakt en wil je gewoon snel de beste deal pakken en beginnen met streamen? Dan ben je op de goede plaats. Wij hebben namelijk al het speurwerk al voor je gedaan en voor jou de beste SkyShowtime aanbieding gevonden.

De beste SkyShowtime aanbieding van 2023:

Dit is momenteel de beste aanbieding. Wij updaten dit artikel meteen zodra er een nieuwe deal beschikbaar is. Zo heb je altijd de beste SkyShowtime aanbieding te pakken!

Welke SkyShowtime aanbiedingen zijn er in 2023?

Er is op dit moment maar één SkyShowtime aanbieding beschikbaar, maar wel meteen een hele goede. Je krijgt nu namelijk maar liefst 4 maanden volledig gratis bij het afsluiten van een SkyShowtime abonnement. Dat is een korting van maar liefst 33%, oftewel €28,89! Om deze aanbieding te claimen ga je als volgt te werk:

 • Ga naar skyshowtime.com en klik op de paarse knop Ga aan de slag.
 • Kies een abonnementstype. Kies je voor Maandelijks opzegbaar abonnement, dan krijg je een proefperiode en kan je het abonnement maandelijks opzeggen. Als je voor het jaarabonnement kiest dan krijg je 4 maanden gratis.
 • Selecteer jaarabonnement om de korting te pakken.
 • Vul je persoonlijke gegevens in en kies een veilig wachtwoord.
 • Betaal via één van de beschikbare betaalmethoden
 • Je hebt nu een SkyShowtime-abonnement met 4 maanden volledig gratis!

Welke kortingscodes zijn er beschikbaar voor SkyShowtime

Er zijn op dit moment helaas geen kortingscodes beschikbaar voor SkyShowtime. Er zijn wel websites die deze zogenaamd aanbieden, maar deze werken niet. SkyShowtime heeft namelijk geen kortingscodes uitgegeven, en bovendien is er nergens een mogelijkheid om een kortingscode in te vullen.

Mochten er kortingscodes voor SkyShowtime verschijnen dan houden wij je uiteraard direct op de hoogte.

Hoe kijk ik gratis naar SkyShowtime?

We snappen dat je het liefst gratis naar SkyShowtime wil kijken, want wie wil dat nou niet. Helaas is het momenteel niet mogelijk om volledig gratis naar SkyShowtime te kijken.

Je kan wel een flinke korting pakken door direct een jaarabonnement te nemen via deze link. Je krijgt dan 4 maanden gratis, oftewel bijna 29% korting ten opzichte van een maandabonnement

Is er een gratis proefperiode beschikbaar voor SkyShowtime?

Als je eerst even wil kijken voordat je de knoop doorhakt, dan kan dat natuurlijk. Je kan een week lang gratis kijken en daarna opzeggen. Als je na zeven dagen toch besluit om door te gaan met SkyShowtime kost het elke maand €6,99. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

 • Ga naar skyshowtime.com en klik op de paarse knop Start proefperiode.
 • Kies voor het maandelijkse abonnement.
 • Vul je persoonlijke gegevens in en kies een veilig wachtwoord.
 • Betaal via één van de beschikbare betaalmethoden
 • Je hebt nu een proefperiode van 7 dagen en daarna een SkyShowtime-abonnement dat per maand opzegbaar is!

SkyShowTime is beschikbaar vanaf 6.99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of vanaf 54.99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren.