The Kardashians seizoen 3 vanaf 25 mei te zien op Disney Plus

The Kardashians seizoen 3 op Disney Plus
Image:ⓒ Hulu

Ben je klaar voor het nieuwe seizoen van The Kardashians? The Kardashians seizoen 3 belooft een spannende en dramatische rit te worden voor de beroemde familie, die ons al meer dan 15 jaar laat meekijken in hun leven. In dit artikel geven we je een overzicht van wat je kunt verwachten van seizoen 3, dat vandaag 25 mei op Disney Plus verschijnt.

The Kardashians seizoen 3

Seizoen 3 gaat verder waar seizoen 2 eindigde, met veel veranderingen en uitdagingen voor de Kardashian-Jenner clan.

Kim Kardashian heeft haar scheiding van Kanye West afgerond en probeert haar leven weer op te bouwen na haar breuk met Pete Davidson. Kourtney Kardashian geniet van haar huwelijk met Travis Barker, maar moet ook omgaan met haar ex Scott Disick, die nog steeds moeite heeft om haar los te laten. Khloé Kardashian worstelt met haar lichaamsbeeld en haar relatie met Tristan Thompson, die haar opnieuw bedrogen heeft. Kylie Jenner breidt haar beauty-imperium uit en verwelkomt haar tweede kind met Travis Scott, maar krijgt ook te maken met kritiek van fans en media.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Kendall Jenner focust zich op haar modellencarrière en haar liefdesleven, terwijl ze ook probeert een goede tante te zijn voor haar vele nichtjes en neefjes. En Kris Jenner probeert alles bij elkaar te houden als de matriarch en manager van de familie, terwijl ze ook tijd maakt voor haar eigen plezier en romantiek.

The Kardashians hoogte- en dieptepunten

Seizoen 3 belooft ons zoals altijd weer een intiem en eerlijk kijkje te geven in de hoogte- en dieptepunten van de familie, die ondanks alles altijd op elkaar kunnen rekenen. We zullen zien hoe ze omgaan met moederschap, co-ouderschap, roem, ruzies, liefde en verlies. We zullen ook getuige zijn van enkele verrassende onthullingen, schokkende confrontaties en hilarische momenten die alleen de Kardashians kunnen leveren.

Bekijk hieronder de officiële trailer van The Kardashians seizoen 3.

Als je net zo enthousiast bent als ik voor het nieuwe seizoen van The Kardashians, vergeet dan niet om je te abonneren op Disney Plus om geen aflevering te missen.

Afleveringen The Kardashians seizoen 3

Aflevering Dag Releasedatum
1 Donderdag 25 mei 2023
2 Donderdag 1 juni 2023
3 Donderdag 8 juni 2023
4 Donderdag 15 juni 2023
5 Donderdag 22 juni 2023
6 Donderdag 29 juni 2023
7 Donderdag 6 juli 2023
8 Donderdag 13 juli 2023
9 Donderdag 20 juli 2023
10 Donderdag 27 juli 2023

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Cast The Kardashians seizoen 3

De cast van The Kardashians bestaat uiteraard weer uit: Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Travis Barker en Scott Disick.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.