Trailer Marvel’s ‘Moon Knight’ op Disney Plus aangekondigd

moon knight, disney plus, disney+

De trailer van de nieuwe Marvel-serie ‘Moon Knight’ is vannacht live te zien op ESPN/ABC in de Verenigde Staten tijdens de NFL Super Wild Card-wedstrijd tussen de Arizona Cardinals en de Los Angeles Rams. De MCU Fase 4-titel is binnenkort exclusief op Disney Plus te zien, uiteraard ook in Nederland.

UPDATE 1 april 2022

‘Moon Knight’ is nu te zien op Disney Plus in Nederland.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Wie echter voor het slapen gaan de nieuwe trailer van ‘Moon Knight’ wil zien moet van goede huizen komen. De wedstrijd begint namelijk pas om 02.15 uur (Nederlandse tijd) op de sportzender. Het duel is ook op de Nederlandse ESPN te bekijken, maar de trailer zal daar niet verschijnen. Hoe laat de nieuwe beelden in Amerika wordt uitgezonden is niet bekend.

Kort na de première zal de trailer ook op de officiële social media-kanalen van Disney en Marvel verschijnen. Dit hebben we vaker gezien bij de Huismuis. Dus of het worden nachtelijke uurtjes, of je gaat lekker slapen en ziet het morgenochtend als je wakker wordt.

Verhaal

‘Moon Knight’ volgt voormalig CIA-agent en marinier Marc Spector (Oscar Isaac), die kampt met een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. De identiteiten die in hem schuilen komen terecht in een dodelijke oorlog tussen goden, tegen de achtergrond van het oude en moderne Egypte.

Sleutelrollen

In ‘Moon Knight’ zijn ook sleutelrollen weggelegd voor Ethan Hawke en May Calamawy. Hawke speelt de tegenhanger van Spector, maar wie dat precies is, is niet duidelijk. Ook de rol van Calamawy is niet bekend, al zou dat een rol moeten zijn die dichtbij die van Spector ligt. Dit zou dus Marlene Alraune of Stained Glass Scarlet kunnen zijn. Een andere optie is dat Calamawy een heel nieuw karakter gaat spelen. We zullen het nog even af moeten wachten.

Release

Dat ‘Moon Knight’ in 2022 naar Disney Plus zou komen was duidelijk, maar een dag of maand vanaf wanneer de nieuwe held te zien is, is nog niet bekendgemaakt. De verwachting is dat de Marvel-serie in februari of maart van start gaat op de streamingdienst. Dit zal in ieder geval na de laatste aflevering van ‘The Book of Boba Fett’ zijn op woensdag 9 februari.

‘Moon Knight’ is gemaakt door Jeremy Slater en bestaat in totaal uit 6 afleveringen.

Zie hieronder de eerste twee teasers van de Marvel-serie.