Tweede seizoen ‘The Kardashians’ op Disney Plus aangekondigd

kardashians, disney plus, 14 maart 2022-

Disney heeft een teaser trailer online gezet van het tweede seizoen van ‘The Kardashians’ op Disney Plus. De nieuwe episodes over de populaire glamour-familie zijn vanaf donderdag 22 september te zien op de streamingdienst van de huismuis. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘The Kardashians’

De camera’s zijn terug om het steeds veranderende leven van Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie vast te leggen. De familie nodigt de kijkers uit om hen in het tweede seizoen opnieuw te vergezellen in hun grootste triomfen en worstelingen. Van vurige romances en levensveranderende mijlpalen tot onvoorstelbare successen. De familieband blijft hecht, ondanks dat zij hun privélevens delen met de hele wereld.

Seizoen 2

Seizoen 1 startte op 14 april 2022 en zal op 16 juni 2022 eindigen. De eerste reeks telde in totaal 10 afleveringen. Op donderdag 14 september 2022 gaat seizoen 2 van ‘The Kardashians’ van start. Of de nieuwe reeks opnieuw 10 episodes bevat is op dit moment nog niet duidelijk.

Zie hieronder alvast de teaser trailer!