Viaplay app vanaf 1 maart beschikbaar op Ziggo’s Mediabox Next

ziggo, viaplay, formule 1 okt 20

Het nieuws waar veel mensen op zaten te wachten en waar wij veel vragen over kregen is dan eindelijk geland. De Viaplay app zal vanaf 1 maart beschikbaar zijn op de Mediabox Next van Ziggo. 

UPDATE, 2 FEBRUARI 2022

Je kan je vanaf nu aanmelden voor een jaarabonnement bij Viaplay voor 99 euro per jaar. Dit komt neer op 8,25 euro per maand. Het jaarabonnement is daarmee goedkoper dan bij KPN (147,88 euro) en Ziggo (127,92 euro). Klik HIER om direct gebruik te maken van deze aanbieding. De actie verloopt op 28 februari.

Op 1 maart gaat in Nederland de nieuwe streamingdienst Viaplay van start. Ziggo laat vandaag weten dat de Viaplay app vanaf de lancering op 1 maart beschikbaar is op de Mediabox Next. Daarnaast is de app ook met Voice Control te openen. De app komt niet op andere boxen van Ziggo.

Hoe open je de app op de Mediabox Next?

  1. Zet je televisie en mediabox aan
  2. Druk op de  knop van  je afstandsbediening
  3. Kies voor Apps
  4. Kies voor App store om een volledig overzicht te krijgen van de apps
  5. Ga met de pijltjestoetsen naar de Viaplay app en open de app met

Daarnaast kan je de app natuurlijk downloaden op al je favoriete apparaten, zoals je smart-tv, telefoon, tablet, laptop, PC of gameconsole. Ook kan je de app installeren op je Apple TV en Nvidia Shield TV en kan je de content streamen met een Chromecast of Airplay.

Prijs

Bij Ziggo betaal je de eerste 4 maanden (maart, april, mei en juni) 20 euro voor Viaplay. Dit komt dus neer op 5 euro per maand. De overige maand (juli) betaal je 9,99 euro. Vanaf augustus betaal je het volledige bedrag van 13,99 euro. Dit geldt voor zowel nieuwe als betalende klanten. Je voegt het Viaplay-abonnement vanaf 1 maart eenvoudig toe via Mijn Ziggo. Deze aanbieding geldt van 1 maart t/m 30 april.

Klik hier als je Viaplay bij Ziggo wil gaan afnemen en wil profiteren van de aanbieding.

KPN

Bij KPN is er nog geen duidelijkheid wanneer de Viaplay app op de Experia Box te gebruiken is. “We werken momenteel aan de app integratie voor de Experia Box. Als dit gerealiseerd is, zullen we onze klanten hierover informeren”, aldus een woordvoerder van KPN in een reactie aan GoStreaming.

Viaplay in Nederland

Op 1 maart 2022 wordt Viaplay in Nederland gelanceerd. De streamingdienst van Nordic Entertainment Group (NENT) brengt een uniek aanbod van premium live sport, Viaplay Originals, internationale films en series, en content voor kinderen. Naast Formule 1 zal de dienst de Nederlandse thuisbasis zijn van BundesligaPDC darts en de Premier League vanaf augustus.

Op 20 maart start het nieuwe Formule 1-seizoen met de race in Bahrein. De Grand Prix van Nederland staat voor 4 september op de agenda. De race op Zandvoort zal door de NOS worden uitgezonden.

Wil je weten wat je allemaal wel en niet kan doen met een Viaplay-abonnement? Klik dan hier. Het volledige aanbod van Viaplay in Nederland vind je hier.