Viaplay herintroduceert onverwacht jaarabonnement

Viaplay jaarabonnement
© Canva, Viaplay

Viaplay verrast in 2024 met diverse beleidswijzigingen, waaronder het herinvoeren van jaarabonnementen na eerdere plannen om ze stop te zetten.

Viaplay heeft besloten om terug te komen op de beslissing om jaarabonnementen stop te zetten. Het is nu dus weer mogelijk om een jaarabonnement te nemen met korting.

Krijg 20% korting op Viaplay bij het afsluiten van een jaarabonnement.

Jaarabonnementen bij Viaplay

Even terug naar september 2023, toen Viaplay liet weten te stoppen met het aanbieden van jaarabonnementen. Abonnees met een aflopend jaarabonnement werden geïnformeerd dat verlenging alleen mogelijk was door over te stappen naar een aanzienlijk duurder maandabonnement.

Viaplay in 2023 en Viaplay in 2024 lijken als twee verschillende entiteiten te functioneren. Viaplay Group heeft ingrijpende veranderingen ondergaan met de steun van Canal+ en PPF in een poging om financiële stabiliteit te herstellen.

Ook abonnees zullen deze veranderingen voelen. Vier maanden na het afschaffen van de jaarabonnementen is Viaplay toch weer begonnen met het aanbieden van deze abonnementsvorm.

Korting weer mogelijk

Met het herintroduceren van het jaarabonnement is het nu weer mogelijk om korting te krijgen op Viaplay.

Bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je 20% korting. Zo betaal je slechts €12,79 per maand in plaats van de gebruikelijke €15,99 per maand.

Update: het voordelige jaarabonnement is momenteel enkel rechtstreeks bij Viaplay te verkrijgen en dus niet bij aanbieders zoals KPN of Ziggo.

Schakel je graag over naar een abonnement in jaarvorm maar heb je Viaplay afgesloten via een provider? Dan is het nu voordeliger om dit op te zeggen en rechtsreeks bij Viaplay te abonneren.

Ga nu naar Viaplay

Viaplay kost 15,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 13,79 euro per maand bij een jaarabonnement. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.