‘According to Jim’ nu te zien via Star op Disney Plus in Nederland

according-to-jim-disney-plus=

Eerder werd de ABC-serie ‘According to Jim’ via Star op Disney Plus in Nederland aangekondigd. Toen de uitbereiding echter gelanceerd werd op 23 februari was de populaire titel in geen velden of wegen te bekennen.

Maar voor de mensen die op ‘According to Jim’ zaten te wachten is er goed nieuws. Alle 8 seizoenen van de serie zijn vanaf nu alsnog te zien via Star op Disney Plus, die vanaf 2001 tot 2009 werd uitgezonden op ABC. In Nederland is de serie te zien op Fox.

Plot

Hoofdfiguur Jim (James Belushi) werkt als aannemer in de bouw samen met zijn beste vriend, zwager en architect Andy (Larry Joe Campbell). Jim is een typische Amerikaanse machoman die een groot hart heeft voor zijn vrouw Cheryl (Courtney Thorne-Smith) en zijn drie kinderen Ruby, Gracie en Kyle. De vierde hoofdfiguur is Dana (Kimberly Williams), de zus van Andy en Cheryl, die haar broer en zwager geregeld beledigt. Desondanks flirt Dana met Jim wanneer ze gedronken heeft. Dat doet haar beseffen dat ze eigenlijk wel respect heeft voor Jims kwaliteiten als liefhebbende vader en echtgenoot. Na jaren alleen te zijn geweest, ontmoet Dana dr. Ryan (Mitch Rouse), waarmee ze later trouwt en een zoon krijgt genaamd Tanner. Dana en Ryan zijn niet meer te zien in het laatste seizoen. Wel is er het nieuwe personage genaamd Emily (Mo Collins), de vriendin van Andy. In het laatste seizoen worden Jim en Cheryl voor de vierde en vijfde keer ouders. Ze krijgen dan namelijk een tweeling, de jongetjes Jonathan en Gordon.