Dit zijn de 30 beste series op Disney+

Op deze pagina vind je de top-30 beste series op Disney+. Deze 30 series hebben de hoogste beoordeling hebben gekregen van alle gebruikers op IMDb (Internet Movie Database), de grootste en bekendste filmwebsite van de wereld met meer dan 83 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 250 miljoen unieke bezoekers per maand.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

 

Op de eerste plaats in de top-30 beste series vinden we de nog steeds erg populaire familie uit de stad Springfield: The Simpsons. De serie zit in inmiddels in seizoen 31 en telt meer dan 666 afleveringen. En het einde is nog niet in zicht, want ook seizoen 32 komt er aan. Alle avonturen van Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie zijn exclusief op Disney+ te zien.

Op de tweede plaats zien we Disney Channel’s So Weird met 65 afleveringen, op de voet gevolgd door Marvel’s animatieserie X-men uit 1992. De spin-off van Boy Meets World genaamd Girl Meets World is de hekkensluiter van de serie top-30.

Klik op een titel voor meer informatie. Bekijk ook de top-30 beste films en de top-30 beste documentaires. Zie hier het volledige aanbod van Disney+ en hier vind je alle films en series die je in 4K-kwaliteit op Disney+ kan streamen.