Films en series op Disney Plus in 4K met Dolby Vision en Dolby Atmos

Ben je opzoek naar films of series die je in 4K-kwaliteit (ook wel Ultra HD genoemd) kan bekijken op Disney Plus in Nederland? Dan ben je hier op het juiste adres. Wij hebben een lijst voor je samengesteld van meer dan 80 films en series die je hieronder kan vinden. Het bevat titels van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Wij zullen de lijst zoveel mogelijk up-to-date houden.

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

4K op Disney Plus

Disney is constant bezig om de kwaliteit van zijn content te verbeteren. De lijst met titels die beschikbaar zijn in 4K is na de lancering behoorlijk gestegen. Er is dan ook genoeg om van te genieten. Sommige content kan zelfs gestreamd worden met Dolby Vision en Dolby Atmos (bioscoopgeluid). Uiteraard dien je dan wel wel minimaal over een 5.1 cinema-set te beschikken.

Prijs

Bij Disney hoef je, in tegenstelling tot andere diensten, niet meer te betalen om content in de hoogste kwaliteit te kunnen streamen. Je hoeft hier dus verder niets anders voor te doen dan de film af te spelen. Houd er wel rekening mee dat om in 4K te kunnen kijken, je wel in het bezit moet zijn van een televisietoestel dat 4K ondersteunt. De meeste modellen die vanaf 2014 op de markt zijn gebracht ondersteunen 4K-kwaliteit.

Bekijk de lijst hieronder. Je kan jouw favoriete film of serie direct op Disney Plus bekijken door op ‘kijken’ te klikken. Heel veel plezier!

Voor de liefhebbers hebben wij ook een top-30 beste films, top-30 beste series en top-30 beste documentaires van Disney Plus-titels voor je samengesteld. Deze lijsten zijn gebaseerd op IMDb-score en Rotten Tomatoes beoordelingen. Bekijk hier welke nieuwe titels er aankomen en hier vind je alle films en series die je in 4K-kwaliteit op Disney Plus kan streamen.