Dit zijn de 30 beste films op Disney Plus

Hieronder vind je de top-30 beste films op Disney Plus. Deze 30 films hebben de hoogste beoordeling gekregen op IMDb (Internet Movie Database), de grootste en bekendste filmwebsite van de wereld met meer dan 83 miljoen geregistreerde gebruikers en meer dan 250 miljoen unieke bezoekers per maand.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

 

In de lijst van top-30 beste films vinden we op de eerste plaats de klassieke Star Wars-film: ‘The Empire Strikes Back’. De tweede plaats is voor de 2017 musical Newsies The Broadway Musical, gevolgd door eveneens een Star Wars-titel: A New Hope. De lijst wordt afgesloten met Marvel’s Captain America: Civil War.

Klik op een titel voor meer informatie. Bekijk ook de top-30 beste series en de top-30 beste documentaires. Zie hier het volledige aanbod van Disney Plus en hier vind je alle films en series die je in 4K-kwaliteit op Disney Plus kan streamen.