Het volledige Disney+ aanbod op een rijtje

Je wilt een leuke film of serie gaan kijken, maar waar begin je? Hieronder vind je daarom het volledige Disney+ aanbod, inclusief de nieuwe titels die met de nieuwe toevoeging van Disney+ Star te zien zijn op de streamingservice.

De Disney-bibliotheek bestaat uit recente Disney-films, zoals ‘Frozen 2’, ‘Onward’, ‘Mulan’ en ‘Soul’. Maar ook oudere Disney-klassiekers, zoals ‘The Lion King’, ‘Aladdin’, ‘Jungle Book’ en ‘Moana’ zijn op Disney+ te vinden. Daarnaast zijn ook de populaire Star Wars live-action ‘The Mandalorian’ en Marvel’s ‘WandaVision’ op de service te bekijken.

Sinds 23 februari heeft Disney een nieuwe uitbreiding toegevoegd op Disney+: Star. Disney+ Star bevat films en series van grote Disney merken, zoals Disney Television Studios, 20th Television, ABC Signature, FX Productions, Freeform, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures en 20th Century Studios. Denk aan titels zoals ‘Home Alone‘ of de succesvolle serie ‘The Bear‘.

Ook zijn er via Star op Disney+ Hulu Originals te streamen, zoals ‘Love, Victor’, ‘Solar Opposites’ en ‘Helstrom’ en meer titels zullen volgen.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

Omdat de bibliotheek enorm is, hebben we voor jullie Disneyplussers het volledige aanbod van op een rijtje gezet.  Je kunt ook zoeken, zodat je direct weet of jouw favoriete film of serie te streamen is op Disney+. Een tip die we je daarbij graag willen geven is om zowel op de Nederlandse als de Engelstalige titel te zoeken.

Ben je opzoek naar alleen de films en series op Disney+ Star? Klik dan hier.

Voor de liefhebbers hebben wij ook een top-30 beste films, top-30 beste series en top-30 beste documentaires van Disney+-titels voor je samengesteld. Deze lijsten zijn gebaseerd op IMDb-score en Rotten Tomatoes beoordelingen. Bekijk hier welke nieuwe titels er aankomen en hier vind je alle films en series die je in 4K-kwaliteit op Disney+ kan streamen.

 

 

* IMDb-cijfer is van de dag van toevoegen op Disney+.

* Mocht u een film of serie missen of andere onvolledigheden zien? Laat het ons gerust weten zodat wij dit kunnen aanpassen. Stuur ons een email via ons contactformulier.