Waar kan je Home Alone (1990) online kijken in Nederland?

Home alone online kijken
© Africa Images op Canva Pro

Home Alone is een van de meest geliefde kerstfilms aller tijden. De film is een echte klassieker die velen elk jaar opnieuw willen bekijken. Daarom vragen streamingliefhebbers zich af waar ‘Home Alone’ online te bekijken is.

Waar is Home Alone te bekijken?

Staat ‘Home Alone’ op Netflix, Disney Plus, Prime Video of een andere streamingdienst? We zetten de streamingdiensten met Home Alone in hun aanbod hieronder op een rij.

Disney+Home Alone staat in het aanbod van Disney Plus! Kijk naar Home Alone op Disney+. Heb je nog geen abonnement? Krijg hier 2 maanden gratis bij het afsluiten van een jaarabonnement.
Pathé ThuisHome Alone is beschikbaar op Pathé Thuis! Kijk naar Home Alone op Pathé Thuis. Heb je nog geen account? Maak een gratis account en kijk je eerste film met tot 60% korting.
Bij deze streamingdiensten kan je de film ‘Home Alone’ uit 1990 momenteel bekijken in Nederland.

Staat Home Alone op Netflix?

“Home Alone” is momenteel niet beschikbaar op Netflix, maar je kunt de film wel bekijken op Disney Plus en Pathé Thuis.

Trailer en verhaal van Home Alone

Het verhaal begint wanneer de uitgebreide familie McCallister zich voorbereidt op hun kerstvakantie naar Parijs. In alle drukte en chaos wordt de 8-jarige Kevin per ongeluk vergeten en wordt hij achtergelaten in het enorme huis. Aanvankelijk is Kevin dolblij met zijn ‘vrijheid’ en geniet hij van zijn onafhankelijkheid. Maar al snel realiseert hij zich dat hij moet leren voor zichzelf te zorgen, vooral wanneer hij ontdekt dat twee inbrekers, Harry en Marv, van plan zijn in te breken in zijn huis tijdens de vakantie.

Wat volgt, is een hilarisch avontuur waarin Kevin een reeks boobytraps en slimme trucjes opzet om de inbrekers af te weren en zijn huis te beschermen. Terwijl Kevin zijn best doet om de indringers te slim af te zijn, probeert zijn moeder wanhopig terug te keren naar Chicago om haar zoon te bereiken.


Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.