The Bear seizoen 2 nu te zien op Disney Plus

The Bear seizoen 2 nu te zien op Disney Plus
Image: ⓒ Disney/Hulu

Na het uiterst succesvolle eerste seizoen is The Bear seizoen 2 nu op Disney Plus te zien.

The Bear

Eerste seizoen van The Bear

In het eerste seizoen van ‘The Bear’ volgen we Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White). Carmy is een jonge chef uit de wereld van de fine dining, die na een hartverscheurend sterfgeval in zijn familie terug gaat naar huis (in Chicago) om de broodjeszaak van zijn familie –The Original Beef of Chicagoland– te runnen. De broodjeszaak is een totaal andere wereld dan wat hij is gewend. Tegelijkertijd moet Carmy de balans vinden tussen de verpletterende realiteit van het hebben van een klein bedrijf, zijn nogal recalcitrante keukenpersoneel en de gespannen familierelaties. Dit alles terwijl hij worstelt met de gevolgen van de zelfmoord van zijn broer.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Tweede seizoen van The Bear

Seizoen 2 van de drama-komedieserie The Bear speelt zich opnieuw af in Chicago en dit keer zijn er zelfs gastrollen voor Bob Odenkirk, Jamie Lee Curtis en Olivia Colman. Daarmee laat men zien dat de serie hoog staat aangeschreven. In het tweede seizoen gaan de koks verbouwen en dit keer krijgt elk personage ook zijn eigen verhaallijn waarin persoonlijke angsten, zelfbeeld, twijfels, zelfvertrouwen, liefde en het leven centraal staan. Daarnaast zien we in het tweede seizoen van The Bear de meest formidabele gerechten voorbijkomen.

Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Afleveringen The Bear seizoen 2

  1. Beef (30 min)
  2. Pasta (31 min)
  3. Sundae (26 min)
  4. Honeydew (30 min)
  5. Pop (34 min)
  6. Fishes (67 min)
  7. Forks (35 min)
  8. Bolognese (32 min)
  9. Omelette (39 min)
  10. The Bear (41 min)

Bekijk hieronder de officiële trailer van The Bear seizoen 2.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.