Disney Plus Star volledig aanbod films en series

Update 6 oktober 2021

Star is onderdeel van Disney Plus en dit is nooit anders geweest. Je betaalt hier niet extra voor. Toch is er bij een groep klanten hierover verwarring ontstaan. Disney is daarom qua advertenties en promoties begonnen met het samensmelten van Disney Plus en Star. Op promomateriaal zien we steeds minder het Star logo prijken, zodat de focus puur en alleen op Disney Plus komt te liggen. Om die reden zijn wij dan ook gestopt met de Star-lijst. Alle Star-titels zijn nu te vinden in de volledige aanbod lijst van Disney Plus en deze vind je hier.

Sinds 23 februari heeft Disney een nieuwe uitbreiding toegevoegd op Disney Plus: Star. Disney Plus Star bevat films en series van grote Disney merken, zoals Disney Television Studios, 20th Television, ABC Signature, FX Productions, Freeform, Searchlight Pictures, Touchstone Pictures en 20th Century Studios. Ook zijn er via Star op Disney Plus Hulu Originals te streamen, zoals ‘Love, Victor’, ‘Solar Opposites’ en ‘Helstrom’ en meer titels zullen volgen.

Omdat het Disney Plus Star aanbod enorm is en deze de komende tijd alleen maar zal groeien (Disney voegt wekelijks nieuwe titels toe), hebben we voor jullie het volledige aanbod van Star op een rijtje gezet.  Je kunt ook zoeken op een titel, zodat je direct weet of jouw favoriete film of serie te streamen is op Disney Plus Star. Een tip die we je daarbij graag willen geven is om zowel op de Nederlandse als de Engelstalige titel te zoeken, mocht je een titel niet kunnen vinden.

Ben je opzoek naar het volledige aanbod op Disney Plus? Klik dan hier.

Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,99 per jaar te abonneren op Disney Plus. Dit is dan uiteraard inclusief Disney Plus Star. Je kan hiervoor ook op de bovenaan of onderaan deze pagina staande  Disney-banners klikken.