‘According to Jim’ weer te zien op Disney Plus Star

according-to-jim-disney-plus=

De populaire ABC-serie ‘According to Jim’ werd enige tijd geleden van Disney Plus afgehaald. Vandaag kunnen we jullie melden dat de serie weer te zien is op de service.

In maart werd ‘According to Jim’ van Disney Plus verwijderd, omdat er problemen waren met de ondertiteling. Die klopte simpelweg niet. Veel Disneyplussers klaagde hierover en korte tijd later verdween de serie van de radar.

De problemen met de ondertiteling zijn inmiddels verholpen en alle acht seizoenen van ‘According to Jim’ zijn weer te streamen op de dienst.

Plot

Hoofdfiguur Jim (James Belushi) werkt als aannemer in de bouw samen met zijn beste vriend, zwager en architect Andy (Larry Joe Campbell). Jim is een typische Amerikaanse machoman die een groot hart heeft voor zijn vrouw Cheryl (Courtney Thorne-Smith) en zijn drie kinderen Ruby, Gracie en Kyle.

De vierde hoofdfiguur is Dana (Kimberly Williams), de zus van Andy en Cheryl, die haar broer en zwager geregeld beledigt. Desondanks flirt Dana met Jim wanneer ze gedronken heeft. Dat doet haar beseffen dat ze eigenlijk wel respect heeft voor Jims kwaliteiten als liefhebbende vader en echtgenoot.

Na jaren alleen te zijn geweest, ontmoet Dana dr. Ryan (Mitch Rouse), waarmee ze later trouwt en een zoon krijgt genaamd Tanner. Dana en Ryan zijn niet meer te zien in het laatste seizoen. Wel is er het nieuwe personage genaamd Emily (Mo Collins), de vriendin van Andy. In het laatste seizoen worden Jim en Cheryl voor de vierde en vijfde keer ouders. Ze krijgen dan namelijk een tweeling, de jongetjes Jonathan en Gordon.