‘Ahsoka’ een groot succes voor Disney Plus.

ⓒ Disney Plus

Disney heeft recent bekend gemaakt dat de nieuwe Star Wars serie ”Ahsoka” een groot succes is voor de dienst.

Groot succes

Lucasfilm en The Walt Disney Company zijn blij en nederig om aan te kondigen dat deel één van Ahsoka, ‘Master and Apprentice’, de meest bekeken titel op Disney+ van de afgelopen week was. De debuutaflevering werd 14 miljoen keer bekeken waardoor de serie wereldwijd nummer één is op het streamingplatform.

“Ahsoka is een favoriet bij fans geworden bij mensen van alle leeftijden en het is geweldig om te zien dat ze blijft resoneren met de kijkers in haar eigen headliner-serie”, zegt Kathleen Kennedy, president van Lucasfilm. “Ik wil het fantastische werk erkennen dat is gedaan door ons creative team, onder leiding van Dave Filoni en Jon Favreau, de ongelooflijke cast onder leiding van Rosario Dawson, en onze getalenteerde crew – en namens het team en heel Lucasfilm bedanken we onze fans die bij elke stap van haar reis bij Ahsoka zijn geweest en aan al degenen die nu pas over haar leren in Ahsoka op Disney+.”

”Ahsoka” is wekelijks te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.