Alle films met Harry Styles en waar je ze kan kijken

Films met Harry Styles
©AMAZON CONTENT SERVICES LLC

Nieuwsgierig naar films waarin Harry Styles speelt? Dit zijn alle films met Harry Styles en waar je ze online kan kijken.

Harry Styles, een voormalig lid van de populaire Britse boyband One Direction, heeft de afgelopen jaren indruk gemaakt in de entertainmentindustrie. Naast zijn succesvolle muziekcarrière heeft hij ook de sprong gewaagd naar de filmwereld. Met zijn charismatische persoonlijkheid en natuurlijke acteertalent heeft Styles al in verschillende films geschitterd. Benieuwd in welke films hij een rol heeft gespeelt en waar je ze kunt kijken? Hier is een overzicht van alle films met Harry Styles en de platformen waarop je ze kunt streamen.

Don’t Worry Darling (2022)

harry styles film

“Don’t Worry Darling” is een psychologische thriller geregisseerd door Olivia Wilde. De hoofdrollen wordt gespeeld door Harry Styles (Jack) en Florence Pugh (Alice).

De film speelt zich af in de jaren vijftig en volgt het leven van Alice en Jack Chambers, een jong stel dat in een idyllische buurt woont. Jack werkt voor een mysterieus bedrijf genaamd Victory. De vrouwen in de buurt worden ontmoedigd om vragen te stellen over het werk van hun mannen. Alice begint echter vreemde gebeurtenissen te ervaren en wordt paranoïde. Ze ontdekt dat er geheimen schuilen achter Victory en raakt verstrikt in een wereld van hallucinaties en bedrog. Terwijl Alice de waarheid probeert te achterhalen, komt ze in conflict met haar man en de andere vrouwen in de buurt.

“Dont Worry Darling” is nu te bekijken via HBO Max. Daarnaast kan je ook de film huren via Pathé Thuis.


My Policeman (2022)

Foto: Courtesy of Prime Video © AMAZON CONTENT SERVICES LLC

“My Policeman” is een dramafilm geregisseerd door Michael Grandage. De hoofdrollen worden vertolkt door Harry Styles (Tom Burgess), Emma Corrin (Marion Taylor) en David Dawson (Patrick Hazelwood)

De film volgt het verhaal van Tom Burgess, een politieagent in Brighton rond de jaren 50. Tom voldoet aan alle verwachtingen van de mensen om hem heen, maar diep van binnen verlangt hij naar meer. Op een zomerse dag ontmoet hij Marion, een lerares. hij raakt direct betoverd door haar en ze beginnen een relatie. Niet veel later komt Tom in contact met Patrick, een ervaren museumconservator, en voelt hij zich ook tot hem aangetrokken. Tom begint stiekem zijn seksuele identiteit te ontdekken met Patrick.

De liefdesdriehoek waarin Tom verzeild raakt, hangt aan een zijden draadje en hij wordt verscheurd door zijn gevoelens. Hij worstelt tussen de oprechte liefde voor Marion en de passie die hij voelt voor Patrick. Dit leidt tot de eerste confrontaties tussen hen. Decennia later hebben deze gebeurtenissen ernstige gevolgen voor Toms huidige relatie.

“My Policeman” is te bekijken via Amazon Prime Video (Kijk hier 30 dagen gratis)


Eternals (2021)

Eternals
©Disney

“Eternals” is een superheldenfilm gebaseerd op de verhalen van de Marvel Comics. Harry Styles heeft geen hoofdrol in deze film, maar speelt de superheld “Eros” (Starfox).

Na een onverwachte tragedie die plaatsvond na de gebeurtenissen van Avengers: Endgame uit 2019, worden de Eternals, een onsterfelijk buitenaards ras dat is gecreëerd door de Celestials, opnieuw samengebracht. Gedurende meer dan 7000 jaar hebben ze in het geheim op Aarde geleefd en zijn ze elk hun eigen weg gegaan nadat hun missie was volbracht. Echter, nu moeten ze opnieuw verenigd worden om de mensheid te beschermen, aangezien hun vijandige tegenhangers, de Deviants, zijn teruggekeerd. Maar is er meer aan de hand? Zijn de Deviants werkelijk de echte vijand?


Dunkirk (2017)

Dunkirk harry styles
©Warner Bros

“Dunkirk” is een oorlogsfilm, geschreven, geproduceerd en geregisseerd door Christopher Nolan. Harry Styles speelt Private Alex, een soldaat van de Britse strijdkrachten.

De film is gebaseerd op de gebeurtenissen van de Slag om Duinkerke tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarbij geallieerde troepen werden geëvacueerd uit de belegerde stad Duinkerke in 1940. De film volgt het verhaal vanuit drie perspectieven: land, zee en lucht. Het landperspectief concentreert zich op soldaten op het strand van Duinkerke, die vastzitten en wachten op evacuatie. Het zeeperspectief toont de inspanningen van de geallieerde schepen en burgerschepen die de soldaten van het strand naar Engeland proberen te brengen. Het luchtperspectief volgt Spitfire-gevechtspiloten die de luchtmacht van de vijand bestrijden om de evacuatie te beschermen.

Dunkirk (2017) is te bekijken via HBO Max, maar je kan de film ook huren via Pathé Thuis voor slechts €1,99.