Alle ‘Ice Age’ films per januari op Disney Plus te zien

ice age, disney plus

Eerder werd al bekend dat op 1 januari 2020 5 X-Men films aan Disney Plus zullen worden toegevoegd. En daar blijft het niet bij. Op de eerste dag van het nieuwe jaar zullen ook alle Ice Age films op de service verschijnen. Dit laat Disney aan Disneyplusser weten.

Ice Age

Ice Age is een Amerikaanse franchise die zich afspeelt rond de mammoet Manny, de sabeltandtijger Diego, de luiaard Sid en een fictieve eekhoorn tijdens de ijstijd. Het is op Shrek na de succesvolste animatiefranchise.

Disney zal alle Ice Age films gaan toevoegen aan Disney Plus. Het gaat om de 5 onderstaande titels:

  • Ice Age (2002)
  • Ice Age 2: The Meltdown (2006)
  • Ice Age: Dawn of the Dinosaurs (2009)
  • Ice Age: Continental Drift (2012)
  • Ice Age: Collision Course (2016)

Dat de reeks Ice Age films gestreamd kunnen worden op de service van de Huismuis is te danken aan Disney’s overname van 20th Century Fox. De films zijn gemaakt door Blue Sky Studio’s, de animatie-afdeling van de wereldbekende filmstudio.

Het begin

Wanneer de mammoet Manny en de luiaard Sid een menselijke baby vinden, besluiten ze om zijn familie op te sporen en hem naar hen terug te brengen. Onderweg worden ze vergezeld door sabeltandtijger Diego, die aanbiedt om het duo te helpen. Wat Manny en Sid niet weten, is dat de tijger uit de roedel komt die de mensen aangevallen hebben en achter de baby aan zit. Terwijl het drietal hun reis vervolgen, lopen ze onderweg tegen verschillende hindernissen en tegenslagen aan.

Bekijk hieronder de trailers van alle Ice Age films.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.