Alles wat we weten over de Disney Plus-serie ‘Zootopia+’

zootopia+, disney plus, disney+

Eerder wel al bekendgemaakt dat de nieuwe serie van ‘Zootopia’, genaamd ‘Zootopia+’, vanaf woensdag 9 november op Disney Plus te zien is. Wat weten we tot nu toe allemaal over de serie? 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

De serie ‘Zootopia+’ is een spin off van de populaire film ‘Zootopia’ uit 2016. Zootopia is een grote stad waar verschillende dieren in harmonie met elkaar leven. Zo ook het konijn Judy Hopps, die haar kinderdroom wil verwezenlijken en politieagent wil worden. Maar dit verloopt allesbehalve gesmeerd en om zichzelf te bewijzen moet Hopps verschillende uitdagingen en een zeer ongewone samenwerking met bedrieger Nick Wilde aangaan om haar baan te redden.

‘Zootopia+’

‘Zootopia+’ duikt dieper in de levens van enkele van de meest belangrijke personages uit ‘Zootopia’. Wie dat precies zijn is nog niet bekend. Er is sowieso heel weinig door Disney naar buiten gebracht omtrent ‘Zootopia+’. We weten geen plot, geen cast en weten ook niet wie de regisseur is.

Afleveringen

Het enige wat we wel weten is dat in elke aflevering een karakter centraal staat. Ook weten we dat de animatieserie uit 6 afleveringen bestaat. Tijdens de recente D23 Expo heeft Disney wel alle titels van de episodes bekendgemaakt, maar dat is dan ook echt het enige.

De titels van de afleveringen van ‘Zootopia+’ , die waarschijnlijk alle 6 tegelijk verschijnen, zijn als volgt:

 1. ‘The Real Rodents of Rodentia’
  2. ‘Duke the Musical’
  3. ‘Hopp on Board’
  4. ‘The Godfather of the Bride’
  5. ‘So You Think You Can Prance’
  6. ‘Dinner Rush’

Aan de titels te zien zal uiteraard het konijn Judy Hopps een aflevering krijgen en ook spitsmuis Mr. Big zal in de schijnpers komen te staan. En met ‘So You Think You Can Prance’ rijst de vraag of we een danscompetitie gaan zien in ‘Zootopia+’.

Shakira/Gazelle

De populaire titelsong ‘Try Everything’ van Shakira (zie onder) werd in de film gezongen door Gazelle. Of het hoefdier ook in ‘Zootopia+’ haar opwachting maakt is eveneens onbekend.

We verwachten binnenkort de trailer van ‘Zootopia+’. De serie is in ieder geval vanaf woensdag 9 november te zien op Disney Plus.