‘American Born Chinese’ vanaf 24 mei te zien op Disney Plus

Image:Ⓒ Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat de nieuwe serie ‘American Born Chinese’ vanaf 24 mei te zien zal zijn op Disney Plus.

In dit artikel:

Verhaal

Gebaseerd op het gelijknamige boek van Gene Luen Yang, beschrijft “American Born Chinese” de beproevingen van een gewone Amerikaanse tiener wiens leven voor altijd verandert wanneer hij bevriend raakt met de zoon van een mythologische god. Dit is het verhaal van de strijd van een jonge man om zijn eigen identiteit, verteld door middel van familie, komedie en Kung-Fu boordevol actie.

Cast

De voor een Academy® Award genomineerde Stephanie Hsu zal te zien zijn als Shiji Niangniang, de godin van de stenen. Verder laat de serie het publiek kennismaken met een groep van iconische Chinese mythische personages: Ronny Chieng als onconventionele monnik, Ji Gong; Jimmy O. Yang als Drakenkoning, Ao Guang; James Hong als Jade-keizer; Leonard Wu als Niu Mowang/Bull Demon; en Poppy Liu als Princess Iron Fan. De serie verwelkomt ook Rosalie Chiang als studentenactiviste Suzy Nakamura.

”American Born Chinese” zal vanaf 24 mei te zien zijn op Disney Plus.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.