”Animals Up Close with Bertie Gregory” vanaf 13 september te zien op Disney Plus

Animals Up Close with Bertie Gregory
Image:Ⓒ Disney

Disney heeft net bekend gemaakt dat de nieuwe National Geographic serie ”Animals Up Close with Bertie Gregory” vanaf 13 september te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal

In de nieuwe serie krijgen kijkers de kans om unieke en zeldzame momenten te zien, zoals bultruggen die met opzet de jacht op een bedreigde groep orka’s verstoren op Antarctica. Andere opvallende momenten zijn een mannelijke zeeleeuw die jongen verdedigt tegen een enorme Galapagos-haai en Bertie en zijn team filmden met behulp van een warmtebeeldcamera van militaire kwaliteit in Patagonië een herdershond die zijn kudde schapen verdedigde tegen een jagende poema.

Bertie en zijn team trotseren zeeën, beklimmen met sneeuw bedekte bergen en slapen 30 meter in de lucht om de uitdagingen te onthullen waarmee dieren worden geconfronteerd. Gedurende de hele serie zijn er emotionele hoogte- en dieptepunten wanneer Bertie oog in oog komt te staan ​​met de schokkende waarheden over de impact van de mensheid op de dieren in het wild waar hij zo gepassioneerd over is.

De meeslepende serie legt de uitdagingen vast van het maken van natuurhistorische films en toont de momenten achter de schermen waarmee Bertie en zijn team worden geconfronteerd terwijl ze zich aanpassen aan onvoorspelbare dieren in het wild in afgelegen omgevingen waar het filmen zelden gaat zoals gepland. Er is geen script voor deze unieke wildlife-serie, maar door dit alles neemt Bertie het publiek bij elke stap mee.

De nieuwe serie is geproduceerd door Wildstar Films voor National Geographic. Bertie Gregory is de presentator, coproducent en director of photography. Voor Wildstar is de uitvoerend producent Anwar Mamon en de serieproducent Jennie Hammond. Will West, Maddie Close, Spencer Millsap, Mark McClean en James Brickell produceren en regisseren de serie. Voor National Geographic is Drew Jones uitvoerend producent.

”Animals Up Close with Bertie Gregory” is vanaf 13 september te zien op Disney Plus.

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.