App Store geeft eerste indruk van Star op Disney Plus

disney plus star. disney+, 29 jan 2021

Als je benieuwd bent hoe de nieuwe toevoeging Star eruit gaat zien op Disney Plus dan hebben we goed nieuws voor je. De App Store heeft namelijk de screenshots van de app een update gegeven. Zo krijgen we een idee van hoe Star eruit gaat zien als het op 23 februari actief wordt voor alle Disney Plus-abonnees.

De eerste screenshot die we met je willen delen is het hoofdscherm. Zoals je ziet is de lay-out op mobiel aangepast naar 2 rijen van 3 icoontjes, om ruimte te maken voor Star. Op de laptop/pc of tablet staan de icoontjes nog gewoon horizontaal naast elkaar.

disney plus star 19-2-2021-1

Het tweede screenshot is een afbeelding van de Originals pagina. Deze pagina heette voorheen Disney+ Originals, maar is nu aangepast naar Originals.

disney plus star 19-2-2021-2

Het derde screenshot is de download pagina. Deze is onveranderd, behalve dat er nu Star content tussen staat.

disney plus star 19-2-2021-3

Het vierde screenshot is ook een bekende, het ‘Wie kijkt er?’ scherm. Je ziet bij het eerste icoon van Baby Yoda een slotje staan, wat betekent dat het ouderlijk toezicht is ingesteld en het profiel niet toegankelijk is voor kinderen. Voor meer informatie over ouderlijk toezicht kan je hier klikken.

disney plus star 19-2-2021-4

Het vijfde en laatste screenshot is waarschijnlijk het scherm wat je te zien krijgt als je op een beveiligd profiel klikt.

disney plus star 19-2-2021-5

Deze screenshots zijn allemaal afkomstig uit de App Store van Apple. Het is een kwestie van tijd voor dat de Google Play Store met dezelfde update komt voor Android toestellen. Maar er zal geen of nauwelijks verschil zijn tussen de twee.

Star wordt op 23 februari in Nederland actief op Disney Plus. Klik hier als je wil weten welk 314 titels er met de komst van Star toegevoegd gaan worden aan de service.