Arsenal vs Liverpool livestream: Bekijk hier de Premier League wedstrijd in Nederland

Arsenal Liverpool livestream

Wil je Arsenal vs Liverpool live kijken in Nederland? Op 9 oktober 2022 om 17:30 uur is het zover: dan vechten deze twee grootmachten het uit. Kan Arsenal de eerste plaats heroveren?

Arsenal vs Liverpool livestream

Arsenal staat momenteel tweede op de ranglijst (door de winst van Manchester City tegen Southampton). Ze worden door sommigen zelfs als één van de topfavorieten gezien om de Premier League te winnen. Voor Liverpool is het niet makkelijk geweest dit seizoen. Ze staan op de 10e plaats in de Premier League, wat onaanvaardbaar is voor de club van Jürgen Klopp. Kan hij het tij doen keren tegen een in vorm Arsenal?

Jürgen Klopp staat dan ook onder zware druk na de teleurstellende resultaten van de afgelopen weken. Liverpool staat nu 10e op de ranglijst en ze zullen er dus alles aan doen om nog kans te maken op het kampioenschap.

Aan de andere kant zullen de jongens van Arsenal zich zeker niet makkelijk ten prooi geven. Het is namelijk al van 2004 geleden sinds Arsenal de Premier League wist te winnen en ze zullen er dus alles aan doen om plaats 1 op de ranglijst te heroveren.

Voor beide ploegen is dit dan ook een belangrijke wedstrijd: Arsenal moet winnen om weer op de eerste plaats te komen. Voor Liverpool zorgt winst dan weer voor aansluiting bij de top, naast de broodnodige mentale oppepper voor Klopp en zijn team. Lees hieronder verder hoe je de wedstrijd live in Nederland kan bekijken.

Hoe kijk ik Arsenal vs Liverpool live in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Arsenal vs Liverpool?

Arsenal vs Liverpool trapt af om 17:30 uur op 9 oktober 2022. Je kan de Premier League wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

arsenal vs liverpool
Foto door Pedram Raz op Unsplash

Arsenal vs Liverpool: wat zijn de standen in de Premier League?

Arsenal staat momenteel tweede in de Premier League. Liverpool staat momenteel verrassend op de 10e plaats en heeft er dus alle baat bij om voor de winst te gaan. Bij winst heeft de ploeg van Klopp een goede kans om de top 5 binnen te sluipen, waarmee Liverpool zeker is van Europees voetbal.