Aston Villa vs Manchester United livestream: Kijk hier live naar de Premier League Wedstrijd in Nederland

Aston Villa vs Liverpool livestream
Image: Ⓒ iStock

Aston Villa vs Manchester United trapt zondag 6 november om 15:00 uur af in Villa Park (Birmingham). Lees hier hoe je de Premier League wedstrijd live kan bekijken in Nederland

Aston Villa vs Manchester United livestream

Aston Villa begint tegen Manchester United aan een nieuw hoofdstuk, waar kersverse trainer Unai Emery zijn eerste wedstrijd mag coachen. Hij volgde Steven Gerard per 1 november op als trainer van “The Villans”. Met deze wisseling van trainers hoopt de club uit Birmingham zijn negatieve reeks te keren. De club verloor al 7 van zijn 13 wedstrijden en staat op een teleurstellende 16e plek.

Manchester United is onder Erik ten Hag bezig aan een sterke periode. De club verloor al 9 wedstrijden op een rij niet en staat nu op de 5e plek in de Premier League. Natuurlijk is Europees voetbal een must voor United, maar de positieve reeks is ingezet. Met slechts een gat van 3 punten met de top 3 is een 4e of 3e plaats op korte termijn zeker haalbaar. Daar moeten echter geen punten meer worden verspeeld.

Manchester United zal de wedstrijd zonder een aantal vaste krachten moeten winnen. Bruno Fernandes is nog geschorst en Martial, Antony en Sancho zijn twijfelgevallen voor de aftrap. Voor in de aanval wordt het dus een puzzel voor Ten Hag.

Hoe kijk ik Aston Villa vs Manchester United live in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Aston Villa vs Manchester United is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Aston Villa vs Manchester United?

De wedstrijd tussen Aston Villa en Manchester United trapt af om 15:00 uur op zondag 6 november 2022. Je kan de wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Aston Villa vs Manchester United: wat zijn de standen in de Premier League?

Aston Villa staat momenteel op een teleurstellende 16e plek in de Premier League. De club staat maar 1 punt boven rechtstreekse degradatie en zal dus snel punten moeten gaan pakken. Kersverse trainer Unai Emery wacht dus een zware en belangrijke taak tegen United.

Manchester United staat op de 5e plaats in de Premier League en heeft met slechts 3 punten afstand van de top 3 een goed zicht op Europees voetbal. Natuurlijk moet United dan geen punten meer morsen. Tegen Aston Villa moet dan ook worden gewonnen.