”Avatar 2: The Way of Water” vanaf nu te zien op Disney Plus

Avatar: The Way of Water
Image: ⓒ Disney

Vanaf vandaag is de hitfilm ”Avatar: The Way of Water” te zien op Disney Plus.

Avatar: The Way of Water

“Avatar: The Way of Water” bereikt nieuwe hoogten en verkent onontdekte diepten terwijl James Cameron terugkeert naar de wereld van Pandora in dit emotionele actie-avontuur. “Avatar: The Way of Water”, dat zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film afspeelt, lanceert het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om te veilig te blijven, de strijd die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan. Dit alles tegen de achtergrond van de adembenemende zeegezichten van Pandora, waar het publiek kennismaakt met nieuwe Na’vi-culturen en een scala aan exotische zeedieren.

Avatar: The Way of Water nu kijken op Disney+

Succes:

“Avatar: The Way of Water” debuteerde op 16 december in de bioscoop en werd de op twee na meest opbrengende film aller tijden ter wereld met bijna $2,32 miljard aan omzet. Genomineerd voor talloze Academy Awards®, waaronder die voor Beste Film, zette de film ook een nieuwe maatstaf voor visuele effecten. De film is geproduceerd door Cameron en zijn oude partner Jon Landau. In de film spelen Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis en Kate Winslet allemaal een rol. De cast wordt aangevuld met getalenteerde nieuwkomers Britain Dalton, Jamie Flatters, Trinity Jo-Li Bliss, Bailey Bass en Jack Champion. Het scenario is van James Cameron & Rick Jaffa & Amanda Silver, met een verhaal van James Cameron & Rick Jaffa & Amanda Silver & Josh Friedman & Shane Salerno. David Valdes en Richard Baneham zijn de uitvoerende producenten van de film.

”Avatar: The Way of Water” is vanaf vandaag te zien op Disney Plus.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.