‘Becoming Karl Lagerfeld’ vanaf nu te zien op Disney Plus

Becoming Karl Lagerfeld
© Disney

De langverwachte serie over een van de grootste iconen in de wereld van fashion, Karl Lagerfeld, is vanaf nu te zien op Disney Plus.

Verhaal van ‘Becoming Karl Lagerfeld’

Het is het jaar 1972. Karl Lagerfeld, achtendertig jaar oud, is een onbekende modeontwerper. Nadat hij Jacques de Bascher heeft ontmoet en verliefd is geworden concurreert hij met Yves Saint Laurent en Pierre Bergé, het hoofd van het meest prestigieuze modemerk dat er is. En zo begint het verhaal van ‘Becoming Karl Lagerfeld’, een mix van romantiek, ambitie en een onvermoeibare zoektocht naar erkenning.

Kijk ‘Becoming Karl Lagerfeld’ op Disney Plus

Cast van ‘Becoming Karl Lagerfeld’

De serie is gemaakt voor televisie door Isaure Pisani-Ferry (‘Ganglands’), Jennifer Have (‘The Red Band Society’) en Raphaëlle Bacqué, auteur van de gelijknamige biografie, uitgegeven door Albin Michel in 2019 en vertaald in zes talen. De serie wordt geregisseerd door Jérôme Salle (‘Totems’) en Audrey Estrougo (‘Authentik’).

Het team achter de serie bestaat verder uit cinematografen Mélodie Preel en Mahdi Lepart (‘Grown Ups’), kostuumontwerpster Pascaline Chavanne, hair artist Sébastien Quinet (‘The French Dispatch’) en visagiste Valerie Chapelle (‘Lost Illusions’) en componisten Sacha en Evgueni Galperine (‘Oussekine’).

‘Becoming Karl Lagerfeld’ is vanaf nu te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.