Belgen krijgen nu tijdelijk extra korting op Disney Plus abonnement

disney plus 16 aug 2020

Woon jij in België en wil jij binnenkort gaan genieten van Disney Plus? Dan hebben wij goed nieuws! Vanaf nu kan je namelijk je pre-order plaatsen voor een Disney Plus jaarabonnement. Je krijgt dan tijdelijk extra korting!

Een jaarabonnement op Disney Plus kost normaliter 69.99 euro. Maar Belgen die nu een abonnement afsluiten voor de streamingdienst betalen tijdelijk 59.99 euro. Dit komt neer op slechts 5 euro per maand. 10 euro korting dus!

Het assortiment van Disney Plus verschilt per land. De verwachting is echter dat er weinig verschillen zullen zijn tussen Nederland en België. The Lion King (2019), The Mandalorian, Frozen 2, Toy Story 4, Maleficent 2: Mistress of Evil en de Broadway Musical Hamilton zullen ook in België allemaal direct beschikbaar zijn.

Wacht niet te lang, want de actie stopt zodra Disney Plus in België van start gaat. Dit is op 15 september.

Klik hier om gebruik te maken van de actie en geniet onbeperkt van een mega assortiment aan Disney, Pixar, Star Wars (complete saga) en Marvel-films + een waslijst aan National Geographic titels voor de natuurliefhebbers. Je kan voor de actie ook op de onderstaande Disney-banner klikken.