Ben jij al lid van Disney Plus

lid van Disney+

Ons kleine kikkerlandje heeft geluk! De wereldwijde lancering van Disney+ is pas 12 november, maar in Nederland kunnen we vanaf nu gebruiken maken van een gratis proefperiode. We zijn in feite testpersonen, maar dat vinden wij helemaal niet erg. Ben jij al lid van Disney Plus?

Wat is Disney+?

Disney Plus bevat inhoud van gezinsvriendelijke merken, waaronder Disney, Marvel, Star Wars en Pixar. National Geographic is ook in het platform opgenomen.

Er is onthuld dat Disney+ ongeveer 7.000 afleveringen van televisieseries en 400 tot 500 beschikbare films zal omvatten. Van oude klassiekers tot het nieuwere werk, er is voor ieder wat wils. Disney+ zal ook exclusieve nieuwe inhoud bevatten, waaronder een Marvel-show op basis van Loki, een Star Wars-show genaamd The Mandalorian, een Pixar-show op basis van Monsters, inc. en nieuwe films zoals Noelle en Lady and the Tramp.

Hoe abonneer ik me op Disney Plus?

Je kunt lid worden van Disney+ door je aan te melden op de website www.disneyplus.com. Met een abonnement op Disney+ kan elke film en elke serie worden gedownload en bekeken waar en wanneer u maar wilt. Stream op maximaal 4 apparaten tegelijkertijd en personaliseer elk profiel met aangepaste avatars. Vervolgens kan je het, tot nu toe, op deze manieren bekijken:

TV:
Android TV
AppleTV
Chromecast
LG

Computer:
Chrome OS
Linux
MacOS
Windows PC

Mobiel en tablet:
Android mobiel en tablet
iPhone en iPad
Gameconsoles
PS4
Xbox One

Vanaf 12 november zullen abonnees genieten van nooit eerder vertoonde nieuwe originele films, series, documentaires en shorts die exclusief voor de dienst zijn gemaakt, maar tot die tijd kan je als Disneyplusser prima vooruit!

Dit is wat er tot nu toe beschikbaar is op Disney+:

Deze Disney titels zijn beschikbaar op Disney+
Deze Pixar titels zijn beschikbaar op Disney+
Deze Star Wars titels zijn beschikbaar op Disney+
Deze Marvel titels zijn beschikbaar op Disney+
Deze National Geographic titels zijn beschikbaar op Disney+

Het volledige aanbod van Disney Plus vindt je op onze volledige aanbod pagina.