Bestaande abonnees gaan pas in augustus 2021 meer voor Disney Plus betalen

disney plus logo zwart, december 2020

Recent werd bekend dat Disney Plus uitgebreid gaat worden met Star en hier een prijswijziging mee gepaard gaat. De nieuwe prijs gaat voor bestaande abonnees echter pas in op 23 augustus 2021. Dit laat Disney desgevraagd aan Disneyplusser weten.

Op 23 februari 2021 zal Disney Plus uitgebreid gaan worden met Star. Star zal films en shows bevatten van grote Disney merken, zoals ABC, FX, Freeform, Searchlight en 20th Century Studios. Ook zullen er Hulu Originals aan Star worden toegevoegd. Disney laat weten dat er op de lanceringsdatum 450 titels via Star te zien zijn. De uitbreiding zal vooral gefocust zijn op volwassen content, inhoud die niet geschikt is voor Disney Plus. De uitbreiding is te beveiligen met een pincode, zodat kinderen er geen toegang tot hebben. Lees hier welke titels je onder andere op Star kunt verwachten.

Prijswijziging

De komst van Star gaat gepaard met een prijswijziging voor Disney Plus. De dienst zal vanaf 23 februari 2021 € 8,99 per maand (nu € 6,99) en € 89,99 (nu € 69,99) per jaar gaan kosten. Wat belangrijk is om de te weten is dat de huidige abonnementsprijzen voor bestaande abonnees zes maanden gehandhaafd blijven. Heb je dus al een abonnement? Dan ga je pas vanaf 23 augustus 2021 meer betalen. Dit valt ook te lezen op de website van Disney Plus.

Klik hier om een maand of jaarabonnement (2 maanden gratis!) op Disney Plus te nemen, of klik hiervoor op onderstaande Disney-banner.