‘Big Shot’ seizoen 2 vanaf 12 oktober te zien op Disney Plus

Disney heeft dit weekend op de D23 Expo bekend gemaakt dat het tweede seizoen van ‘Big Shot’ vanaf 12 oktober te zien is op Disney Plus.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal:

In dit seizoen heeft coach Marvyn een nieuw plan om het basketbalteam zo relevant mogelijk te maken. Hij wilt het team laten uitzenden op sportzender ESPN en zijn methode om daar te komen is door een nieuwe, onwaarschijnlijke speler te rekruteren. Ava is een fenomeen in beachvolleybal, maar door een publieke driftbui is ze uit haar team gezet. Na het verlies van hun coach Holly aan een rivaliserende school, nieuwe wrijvingen tussen teamgenoten, en plotseling contact met een team met jongens hebben de Westbrook Sirens dit seizoen meer te bewijzen dan ooit.

Cast:

John Stamos (”Full House”) keert terug als basketbalcoach Marvyn Korn, Yvette Nicole Brown (”Drake & Josh”) zal terugkeren als Sherilyn Thomas en Jessalyn Gilsig (”Vikings”) zal weer in de huid kruipen van Holly Barrett.

Het tweede seizoen van Big Shot is vanaf 12 oktober te zien op Disney Plus.

Big Shot S2 - Poster