Bioscoopfilm ‘Nightmare Alley’ vanaf 16 maart op Disney Plus

nightmare alley, disney plus, disney +

De bioscoopfilm ‘Nightmare Alley’ is vanaf woensdag 16 maart te zien op Disney Plus in Nederland. Dit heeft Disney vandaag bekend gemaakt. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Nightmare Alley’, die op 27 januari in première ging in de Nederlandse bioscopen, is een film onder regie van Guillermo del Torro (‘The Hobbit’). De film is genomineerd voor verschillende Oscars, waaronder de ‘Beste Film’.

Verhaal

Wanneer de charismatische maar onfortuinlijke Stanton Carlisle (Bradley Cooper) bevriend raakt met de helderziende Zeena (Toni Collette) en haar ex-man Pete (David Strathairn) tijdens een rondreizende kermis, begint eindelijk zijn weg naar succes.

Hij gebruikt zijn nieuwverworven kennis om de rijke elite van New York uit de jaren 40 op te lichten. Met de deugdzame Molly (Rooney Mara) loyaal aan zijn zijde, smeedt Stanton een complot om een gevaarlijke zakenman (Richard Jenkins) op te lichten met de hulp van een mysterieuze psychiater (Cate Blanchett) die weleens zijn meest geduchte tegenstander tot nu toe zou kunnen zijn.

‘Nightmare Alley’ is vanaf woensdag 16 maart te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de trailer.