Nieuwe serie ‘Black Cake’ vanaf 31 januari te zien op Disney Plus

Black Cake
©Disney

Disney heeft bekendgemaakt dat de langverwachte nieuwe Original ‘Black Cake’ vanaf 31 januari te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal van ‘Black Cake’

Eind jaren zestig verdwijnt een bruid genaamd Covey voor de kust van Jamaica en wordt gevreesd dat ze verdronken is of dat ze op de vlucht is voor de moord op haar man. In het huidige Californië verliest een weduwe genaamd Eleanor Bennett haar strijd tegen kanker en laat haar twee vervreemde kinderen, Byron en Benny, een flashdrive achter met voorheen onvertelde verhalen over haar reis van het Caribisch gebied naar Amerika. Deze verhalen, verteld door Eleanor, choqueren haar kinderen en dagen alles uit wat ze dachten te weten over de oorsprong van hun familie.

Cast van ‘Black Cake’

‘Black Cake’ is een familiedrama verpakt in een moordmysterie met een gevarieerde cast van personages en een wereldwijde setting gemaakt door Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey’s Harpo Films en Aaron Kaplan’s Kapital Entertainment. Het verhaal speelt zich af in Jamaica, Italië, Schotland, Engeland, Wales en Zuid-Californië. Cerar is de showrunner van de serie, die tientallen jaren beslaat. In de serie spelen Mia Isaac, Adrienne Warren, Chipo Chung, Ashley Thomas, Lashay Anderson, Faith Alabi en Glynn Turman, evenals terugkerende gaststerren Ahmed Eljah, Simon Wan en Sonita Henry.

Black Cake is vanaf 31 januari te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.