‘Black Widow’ vanaf 7 juli toch te zien bij Pathé

black widow, disney plus, disney+

Eindelijk is er duidelijkheid! Black Widow zal vanaf 7 juli ook in de Nederlandse Pathé bioscopen te zien zijn. Ook zal hij 2 dagen later, op 9 juli, beschikbaar zijn op Disney Plus met VIP-toegang.

Lange tijd was de bioscooprelease van Black Widow onzeker, omdat Pathé nog in onderhandeling was met Disney over de release. Bij onder andere Cruella en Nomadland waren deze onderhandelingen al mislukt. Nu zijn beide partijen tot een overeenkomst gekomen, zo bevestigt Pathé bij Disneyplusser.nl. Hou voor het bestellen van tickets de website van Pathé in de gaten!

VIP-Toegang

Wie de film liever gezellig thuis op de bank kijkt, hoeft gelukkig ook niet lang te wachten. Op 9 juli is hij namelijk met VIP-toegang te streamen op Disney Plus. Hoe je de film kijkt met VIP-toegang hebben we hier al voor je op een rijtje gezet. En vergeet de film niet met deze link alvast toe te voegen aan je kijklijst!

black widow, disney plus

Plot

Black Widow zagen we natuurlijk al eerder in de Avengers films. Nu krijgt ze haar eigen film, die zich afspeelt voor de nieuwste Marvel films en waarin we meer leren over het duistere verleden van Natasha Romanoff, de echte naam van Black Widow. De film belooft een spannende spionagefilm te worden, en heeft grote filmsterren als Scarlett Johansson, David Harbour en Florence Pugh die een rol spelen in de film.

Titel: ‘Black Widow’
Categorie: Actie / Avontuur
Duur: 2 uur en 13 minuten
Jaar: 2021
Geregisseerd door: Cate Shortland
Geschreven door: Eric Pearson
Geproduceerd door: Kevin Feige
Cast: o.a. Scarlett Johansson, David Harbour en Florence Pugh