‘Bob’s Burgers: The Movie’ vanaf 13 juli op Disney Plus te zien

bobs burgers, disney plus, disney+

Binnenkort is het dan eindelijk zover, de release van ‘Bob’s Burgers: The Movie’ op Disney Plus. Vanaf woensdag 13 juli kan je de animatiefilm van 20th Century Studios over de familie Belcher op de streamingdienst bekijken. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

‘Bob’s Burgers: The Movie’ is animatiefilm, gebaseerd op de populaire Fox-serie. Het verhaal begint wanneer een gescheurde waterleiding recht voor Bob’s Burgers een enorm zinkgat creëert en de ingang permanent blokkeert. De zomerplannen van de Belchers vallen hiermee in duigen. Terwijl Boband Linda worstelt om het bedrijf overeind te houden, proberen de kinderen een mysterie op te lossen dat het restaurant van hun familie zou kunnen redden. Naarmate de gevaren toenemen, helpen deze underdogs elkaar hoop te vinden en te vechten om weer achter de toonbank te komen, waar ze thuishoren.

Bioscoop

‘Bob’s Burgers: The Movie’ zou aanvankelijk op 25 mei in de Nederlandse bioscopen gaan draaien, maar wel geannuleerd en direct naar Disney Plus geschoven. De film is vanaf 12 juli ook te zien op Hulu en HBO Max in de US.

‘Bob’s Burgers: The Movie’ is vanaf woensdag 13 juli te zien op Disney Plus.

Zie hieronder de trailer.