”Boston Strangler” vanaf 17 maart te zien op Disney Plus

Boston Strangler
Image:Ⓒ 20th Century Studios

Disney heeft net bekend gemaakt dat ”Boston Strangler” vanaf 17 maart te zien zal zijn op Disney Plus.

In dit artikel:

Verhaal

De film volgt Loretta McLaughlin (Keira Knightley), een verslaggever voor de Record-American krant, die de eerste journalist wordt die de Boston Strangler moorden onderzoekt. Terwijl de mysterieuze moordenaar steeds meer slachtoffers eist probeert Loretta haar onderzoek voort te zetten samen met haar vertrouwde collega Jean Cole (Carrie Coon), maar het duo wordt belemmerd door het ongebreidelde seksisme van die tijd. Desalniettemin zetten McLaughlin en Cole dapper het verhaal voort met groot persoonlijk risico, waarbij ze hun eigen leven op het spel zetten in hun zoektocht naar de waarheid.

Podcast

ABC Audio, een divisie van ABC News, zal voorafgaand aan het debuut van de film op Disney+ een podcast over de Boston Strangler uitbrengen. De driedelige serie wordt gepresenteerd door de bekroonde journalist en voormalig Boston Globe verslaggever Dick Lehr, die Loretta McLaughlin kende en heeft gerapporteerd over de Boston Strangler-zaak. De podcast zal ingaan op de achtergrondverhalen en het tragische lot van de slachtoffers van de Boston Strangler-zaak en zal onderzoeken waarom deze moorden van een halve eeuw oud het onderwerp van zoveel fascinatie blijven. Het zal gratis beschikbaar zijn op alle grote podcastplatforms zoals Apple Podcasts en Spotify.

Cast

Keira Knightley (‘Pride & Prejudice’), Carrie Coon (‘Fargo’), Alessandro Nivola (‘Amsterdam’), David Dastmalchian (‘Dune’), Morgan Spector (‘Homeland’), Bill Camp (‘Joker’) en Chris Cooper (‘Adaptation’) hebben allemaal een rol in de nieuwe film.

”Boston Strangler” zal vanaf 17 maart te zien zijn op Disney Plus.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.