BREAKING! Frozen 2 over enkele dagen al te zien op Disney Plus in Nederland

Frozen-2-disney-plus-2

Disney komt met een mega leuke en zeer bijzondere verrassing in deze coronacrisis. Omdat veel mensen op dit moment thuis zijn en thuis (moeten) blijven heeft Disney besloten om de kaskraker Frozen 2 wereldwijd 4 maanden eerder op Disney Plus te lanceren dan gepland. Zo brengt het coronavirus toch nog iets positiefs! Wat een feest! 

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

“Frozen 2 heeft het publiek over de hele wereld weten te boeien met zijn krachtige thema’s van doorzettingsvermogen en het belang van familie, berichten die ongelooflijk relevant zijn in deze tijd. Wij zijn verheugd dit hartverwarmende verhaal vroeg te kunnen delen met onze Disney Plus-abonnees, zodat iedereen er thuis van kan genieten”, aldus Disney-topman Bob Chapek in een verklaring.

In plaats van 10 juli is Frozen 2, die nu zelfs nog in de bioscoop draait, vanaf aanstaande dinsdag 17 maart al te streamen op de service. Ook in Canada, Nieuw Zeeland en Australië kan men gaan genieten van het tweede deel van de avonturen van Elsa en co. In Amerika is Frozen 2 vanaf zondag 15 maart op de dienst te vinden.

Klik hier om Disney Plus 7 dagen GRATIS te proberen (en dus Frozen 2 helemaal gratis te kijken!). Ben je al geabonneerd? Klik dan hier om Frozen 2 alvast in je kijklijst te zetten voor aanstaande dinsdag!

Frozen 2

Waarom werd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord roept haar en bedreigt haar koninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijke maar opmerkelijke reis. In Frozen vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor de wereld waren, in Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.