BREAKING! ‘Onward’ nog deze maand te streamen in Nederland

De nieuwe Disney en Pixar-film ‘Onward’ zal door de coronacrisis eerder te streamen zijn in Nederland. De film is vanaf 30 april te zien bij Pathé Thuis. Dit valt te lezen op de website van het filmhuis. 

Eerder liet Pathé aan Disneyplusser weten dat de film voorlopig volgens het reguliere schema vanaf juni op de dienst te zien zou zijn. Dit was echter nog niet bevestigd door Disney. De House of Mouse doet nu wat voor velen niet als een verrassing komt, namelijk de film eerder op een streamingdienst lanceren. Op deze manier kan Disney dan nog enigszins wat inkomsten uit de film genereren. Het gaat om de originele versie (OV) en de Nederlandse versie (NL) van de animatiefilm.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

‘Onward’ ging op 4 maart in première in de Nederlandse bioscopen en draaide door het coronavirus slechts twee weken. Mocht je Pathé Thuis hebben, dan kan je de film hier alvast bij je favorieten zetten.

In dit artikel:

Disney Plus

In de Verenigde Staten en Canada werd ‘Onward’ na een digitale window van slechts twee weken al toegevoegd op Disney Plus (3 april). Ook in Australië en Nieuw-Zeeland zal het laatste paradepaardje van Disney en Pixar na drie weken al te zien zijn op Disney Plus (24 april). Of dit zelfde scenario zich ook in Nederland gaat afspelen, is nog niet bekend. Eerder bleek al dat de licentiedeals in Europa behoorlijk verschillen met de rest van de wereld.

Plot ‘Onward’

In een bijzondere fantasiewereld liet een elfenvader voor hij overleed een tovenaarsstaf achter voor zijn twee elfenzonen Ian en Barley Lightfoot (Tom Holland en Chris Pratt). De staf draagt een toverspreuk die ervoor kan zorgen dat de vader van de elfenbroers voor 24 uur terugkomt. Wanneer de broers de spreuk laten uitkomen, verschijnen alleen de benen van hun vader. Ian en Barley beginnen een zoektocht naar een manier om de rest van hun vader te laten verschijnen.

onward, pathe thuis, disney-