BREAKING! Ook ‘Onward’ vervroegd op Disney Plus aangekondigd

Onward, disney plus, nederland

Opnieuw een mega spectaculaire aankondiging van Disney. Ook de nieuwe Disney/Pixar film ‘Onward’ is vervroegd op Disney Plus aangekondigd, maar vooralsnog alleen in Amerika.

Vanaf vrijdag 3 april kunnen Amerikanen al gaan genieten van de bijzondere avonturen van de elfenbroers broers Ian en Barley Lightfoot.

“Hoewel we ernaar uitkijken dat iedereen binnenkort weer van onze films op het grote doek kan genieten, zijn we gezien de huidige omstandigheden, verheugd om deze leuke, avontuurlijke film vroegtijdig op digitale platforms uit te brengen zodat iedereen vanuit hun eigen huis kan genieten”, aldus Dan Scaldon, de regisseur van ‘Onward’.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

In dit artikel:

Nederland

Wij Nederlanders moeten dus nog even wachten. Disney kon niet aan Disneyplusser bevestigen dat ‘Onward’ in april ook in Nederland te zien zal zijn. Maar het ligt voor de hand, zeker na de eerdere komst van ‘Frozen 2’ en de huidige coronacrisis die een enorme hoeveelheid aan thuiszitters oplevert, dat ook ‘Onward’ snel (in ieder geval eerder) op Disney Plus in Nederland te streamen is.

‘Onward’ draait sinds 4 maart in de Nederlandse bioscopen en zou normaliter pas rond september op Disney Plus verschijnen. De film wordt dus maar liefst 7 maanden eerder op de dienst gelanceerd.

Inkomsten

De Disney filmproducties liggen volledig stil, de themaparken zijn gesloten, de merchandise stores zijn uitgestorven en alle bioscopen zijn gesloten. Een groot deel van de inkomstenstroom van het mediabedrijf staan daardoor stil. Disney Plus is voor Disney daarom dus nu de perfecte troef om in te zetten en in te investeren. Hier wordt dan ook maximaal op ingezet door de animatiefilms ‘Frozen 2’ en ‘Onward’ eerder naar Disney Plus te halen.

Plot

In een bijzondere fantasiewereld liet een elfenvader voor hij overleed een tovenaarsstaf achter voor zijn twee elfenzonen Ian en Barley Lightfoot (Tom Holland en Chris Pratt). De staf draagt een toverspreuk die ervoor kan zorgen dat de vader van de elfenbroers voor 24 uur terugkomt. Wanneer de broers de spreuk laten uitkomen, verschijnen alleen de benen van hun vader. Ian en Barley beginnen een zoektocht naar een manier om de rest van hun vader te laten verschijnen.