Broken Lizard’s ‘Quasi’ krijgt releasedatum op Disney Plus

quasi, disney plus, disney+
Image: ⓒ Disney

Disney’s Searchlight Pictures heeft de releasedatum voor ‘Quasi’ op Disney Plus bekendgemaakt. De film is vanaf donderdag 20 april 2023 te zien op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners. 

In dit artikel:

Verhaal

‘Quasi’ is een satirische versie van het klassieke verhaal ‘The Hunchback of Notre Dame’. De film vertelt het verhaal van een ongelukkige hunchback die alleen maar verlangt naar liefde, maar zich midden in de moorddadige vete tussen de paus en de koning van Frankrijk bevindt. De gebochelde krijgt van beiden de opdracht om elkaar te doden.

Productie

‘Quasi’ is geproduceerd door Broken Lizard voor Searchlight Pictures. Broken Lizard is een groep van vijf Amerikaanse komieken, bestaande uit Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, Steve Lemme, Paul Soter en Erik Stolhanske. Het vijftal schrijft, regisseert en acteert in hun eigen films. Ze verwierven onder andere bekendheid met de films ‘Super Troopers’, ‘Beerfest’ en ‘Club Dread’. Jay Chandrasekhar regisseerde de bekende film ‘Dukes of Hazzard’.

‘Quasi’ is vanaf donderdag 20 april te zien op Disney Plus. Op dezelfde datum verschijnt de film ook op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Een trailer van de film is nog niet vrijgegeven.