‘Candy’ met Jessica Biel vanaf vandaag exclusief op Disney Plus

Jessica Biel als Candy Disney Plus
Image: ⓒ Disney

De serie Candy is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Texaanse huisvrouw Candy Montgomery die haar vriendin Betty Gore in 1980 met een bijl vermoordde. Jessica Biel vertolkt als Candy Montgomery de hoofdrol in deze vijfdelige true crime-drama serie.

‘Candy’ het verhaal

Candy Montgomery (Jessica Biel) is een huisvrouw, heeft een goede echtgenoot, is moeder van twee kinderen en woont in een mooi huis in een buitenwijk van Texas. Ze heeft alles goed voor elkaar maar ze heeft ook een geheim. Ze houdt er een affaire op na met Allan Gore (Pablo Schreiber), de echtgenoot van haar buurvrouw Betty (Melanie Lysnkey). Wanneer Allan wordt vermoord wordt Candy gezien als de hoofdverdachte en dan loopt alles uit de hand. Deze serie is de moeite waard en is vanaf vandaag te zien op Disney Plus.

Cast en crew

In de serie schittert naast Jessica Biel als Candy Montgomery, Melanie Lynskey als Betty Gore, Pablo Schreiber als Betty’s echtgenoot Allan Gore, Timothy Simons als Candy’s echtgenoot Pat Montgomery en Raúl Esparza als Candy’s advocaat.

Het zijn niet de minsten die aan deze vijfdelige serie gewerkt hebben. Drievoudig Emmy-genomineerde Robin Veith (“Mad Men,” “The Act”) schreef het pilotscript. Nick Antosca (“The Act”, “Brand New Cherry Flavor”) is samen met Alex Hedlund uitvoerend producent voor Eat the Cat. Jessica Biel en Michelle Purple (“The Sinner”, “Cruel Summer”) zijn samen uitvoerend producenten voor Iron Ocean. Michael Uppendahl (“Fargo”, “American Crime Story: Impeachment”) regisseerde de pilot en is uitvoerend produceren. Jim Atkinson & John Bloom fungeerden als adviesproducenten.

Zie hieronder de trailer van “Candy”.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Bij een jaarabonnement krijg je dus twee maanden gratis. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.