‘Chang Can Dunk’ vanaf 10 maart te zien op Disney Plus

Chang Can Dunk
Image:Ⓒ Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat de nieuwe film ‘Chang Can Dunk’ vanaf 10 maart te zien zal zijn op Disney Plus.

In dit artikel:

Verhaal

‘Chang Can Dunk’ volgt Chang, een 16-jarige Aziatisch-Amerikaanse middelbare scholier in de fanfare, die met de basketbalster van de school wedt dat hij kan dunken voor het Homecoming feest. De weddenschap leidt Chang op een zoektocht naar de trucs die hij moet leren om te dunken om indruk te maken op Kristy, het meisje waar hij verliefd op is en om uiteindelijk de aandacht en het respect te krijgen van zijn leeftijdsgenoten op de middelbare school. Voordat hij echt de trucs van het basketbal leert kennen zal hij eerst terug moeten kijken naar zichzelf, zijn vriendschappen en zijn familie. 

Cast

Bloom Li (‘S.W.A.T.’) speelt de hoofdrol in de film, Chang. Li is een redelijk nieuwe acteur en werd aangemoedigd door een van zijn beste vrienden om auditie te doen waardoor hij uiteindelijk de rol binnen heeft gesleept.

Verder hebben Ben Wang (‘Sex Appeal’), Dexter Darden (‘The Maze Runner’), Chase Liefeld (‘Wolf Pack’) en Zoe Renee (‘Jinn’) allemaal een rol in de nieuwe film.

‘Chang Can Dunk’ zal vanaf 10 maart te zien zijn op Disney Plus.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.